2000 ₺ Oyun İçin Dizüstü Önerisi

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tp500lb-core-i5-5200u-22ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-156-touch-w10-notebook.html#ozellikler

Bu bilgisayar baya iyiymiş. Harici Nvidia 2 GB ekran kartı var. Ardından DDR 3L 4 GB bir belleği var. İşlemcisi ise İntel Core İ5 5200 U. Cidden hoş geldi bana. Windows 10 işletim sistemi var. Bu arada LOL için abartı bir bilgisayar ama. Bu arada 500 GB depolaması var. Neyse güle güle kullanın. :)
Aslında çok zorunda değilsen toplama bilgisayar çok daha güçlü olurdu.

Bu arada alternatif vereyim. Bu arada asla Casper alma.

TOSHIBA SATELLITE C55 CORE İ3 5015U 1.7GHZ-4GB-500GB-INT-15.6-W10 NOTEBOOK

Bu arada alabiliyorsan ilk söylediğimce bilgisayarı al. Bu da LOL oynatır ama diğer bilgisayar daha iyi. Çünkü online oyunlarda işlemci cidden çok önemli.

Yorumun ve önerin için teşekkürler dostum. Asus önerini inceledim fakat aynı fiyata neredeyse miktarı yükselttiğimizde asus x550jx modelinde gtx 850m 2 gb ekran kartlı cihaz alabiliyoruz bu cihaz o bütçeye göre daha mantıklı geldi. Toshiba cihazın ekran kartı paylaşımlı olmasından dolayı çekimser kaldım. Yorumlarını bekliyorum. :)

Dizüstü sistemi toplamak şu an mümkün değil.Dizüstü önerim de Asus Laptop İ5 5200u 4gb 1tb 2gb Gt 840m Notebook 536 - n11.com budur.Bilginiz var ise belleği 8 GB yapabilirsiniz.Yapamazsanız zaten Youtube'da birçok video var.Ya da en iyisi Technopat Sosyal var. :D

Yorumun ve önerin için teşekkürler dostum. Cihazı inceledim mantıklı geldi fakat ekran kartı modeli hakkında pek bir bilgim yok. gtx modelli olsa daha iyi olmaz mı? Yorumlarını bekliyorum. :)


Yorumun ve önerin için teşekkürler dostum. Fakat arkadaşlara katılıyorum. AMD kötü bir marka değil fakat bazı problemlerinden dolayı tercih sebebim değil. Yorumlarını bekliyorum. :)

LOL içim Asus K555LN fazlasıyla yeterli.

Yorumun ve önerin için teşekkürler dostum. Sanırım öneriniz ayırdığım bütçeyi 1000 lira kadar aşıyor :) Yorumlarını bekliyorum. :)


Arkadaşlar tekrardan yardimlarınız için teşekkür ederim bütçeyi 100 ila 200 tl kadar yükseltebilirim. Gta V i çalıştırabilecek bir sistemde varsa önerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller.
 
I5 fazlası ile yeterli. İ7 modelleri fazlasıyla pahalı ve gereksiz. Ekran kartlarının çogu 4GB modelli diye hatırlıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı