Sevmek nedir?

Evet açıkçası beklentim oluyor ve sabırsız davranıyorum biraz.

Şöyle düşünün bugün para ihtiyacı olmayan biri yarın ihtiyaç duyabilir o yüzden sabırlı olup her şeyi zamana bırakmak iyidir hem de kadınlar çok sıkılmaya karışılmayı sevmiyor siz mesaj yazarsınız cevap veremez işi vardır sabredin yazar zaten. Beklenti konusuna gelirsek siz kadına büyük beklentiler arzuladığınızı demediğiniz sürece aynı şeyleri yapar, sizi severse zaten size uygun şekilde bir şeyler sunar dediklerinizden sonra.
 
Gerçekten birisini severseniz bir daha kolay kolay kimseyi sevemiyorsunuz. Önemli olan doğru kişiyi sevmek bir kızı sevdim 2 sene sevgili olduk o gitti ve ben daha başkasına gitmedim o kadar çok kırıldım ki ne başkasına gidecek heves ne başkasına güvenecek bir güven kaldı. Doğru kişiyi severseniz üzülmezsiniz bu devirde zor.
Herkes içine kapanık. Kimseye açılamıyorsun. Bir ortama giremiyorum çünkü arkadaş ortamım çok kısıtlı. Kimse kimsenin yüzüne bakmıyor. Kimse kimseye bakmadığı zaman kimse kimseyi dinlemediği zaman gerçek aşkı nasıl bulabilir ki bir insan.
 
Aşk dediğimiz şey tamamen kimyasal bir reaksiyondur. İnsanların beyninde ürüme isteğiyle oluşan bir reaksiyon. Şimdi diyeceklerdir madem öyle neden bir tane kıza aşık oluyorum diye onunda cevabı var sen beyninde o kızı seçiyorsun, yani o kız senin kriterlerine uyuyor. Sen onunla olmak bir birliktelik kurmak istiyorsun çünkü ataların da öyle yaptı.

Sen de kendine uygun olanı seçip yuva kurmak istiyorsun fakat bu duygu bende yok ya da köreldi. Önceden evet işte sevgilim olsun vs. isterdim fakat olduktan sonra inanılmaz derecede kıza çok aşık olduğumu zannettiğim halde soğudum onu daha yakından tanıdım ne kadar cahil ne kadar kıskanç ne kadar ilgi meraklısı ne kadar ezik olduğunu gördüm ve aşırı soğudum. Bir keresinde bana gelip çok sevdiğim bir kız işte bana gelip sen çirkinsin falan dedi.


Ağladım demişti ve gülme krizine girmiştim fakat bunu ona yansıtmamıştım aşırı komik bir durumdu daha sonra bu ve bu gibi saçma nedenlerden dolayı hayatımı zamanımı ezik bir kıza harcamaktansa tamamen kendime harcamamı ve kendime odaklanmam gerektiğini anladım ve uzun süredir hayattaki tek odak noktam kendimim kendimi geliştiriyorum ve dünkünden her zaman daha iyi olmaya devam ediyorum. Size tercihim sizde böyle yapın dostlar birini seversiniz vs. hiç uğraşmayın zaten dünya nüfusu çok arttı çocuk yapmak veya sevgilinizle yiyişmeniz boş beleş yerlerde boş zamanlar geçirmeniz yazışmalarınız kimseye ve en önemlisi size de fayda sağlamayacak. Daima kendinize odaklanın kendinize özen gösterin.
 
Herkes içine kapanık. Kimseye açılamıyorsun. Bir ortama giremiyorum çünkü arkadaş ortamım çok kısıtlı. Kimse kimsenin yüzüne bakmıyor. Kimse kimseye bakmadığı zaman kimse kimseyi dinlemediği zaman gerçek aşkı nasıl bulabilir ki bir insan.
Belki de böylesi daha iyidir eninde sonunda karşına çıkacak birisi onu seveceksin belki evleneceksin o kişiyle , Sen sabırlı ol. İyi kadınlar var kötü erkeklerin elinde , iyi erkekler var kötü kadınların elinde malesef ki durum böyle. Belki de 10 tane flörtün peşinde değil de 1 tane imkansızın peşinde koştuğumuz için üzüldük.

Benden de tavsiye olsun herkese kimseye fazla bağlanmayın herkesten çok sevdiğiniz kişi bir gün herkesten çok canınızı yakınca anlıyorsun ne olduğunu.
 
Herkes içine kapanık. Kimseye açılamıyorsun. Bir ortama giremiyorum çünkü arkadaş ortamım çok kısıtlı. Kimse kimsenin yüzüne bakmıyor. Kimse kimseye bakmadığı zaman kimse kimseyi dinlemediği zaman gerçek aşkı nasıl bulabilir ki bir insan.

Cesaretli olacaksınız aşkın ayağınıza gelmesini beklemiycekseniz.(bu dediğiniz durum için diyorum, hala sabırlı olun ama)
 
Sevmek başka o aşkım cicim mesajlaşmaları bambaşka bence bu arkadaşlık ve aile ilişkilerinde de böyledir aileni seversin ama her zaman canim cicim olmayabilirsin ben annemi çok severim ama annem bazen onu hiç sevmediğimi düşünür çünkü bir tepkim yok bunun için ancak bir ihtiyaci bir isteği olacak ki benden onun için bir şey yapabileyim yakın bir arkadaşım var onda da aynı sevgiliye gelirsek artık kadınlar ister istemez ilgi istiyor bunu göstermediginn zamanda elinden gidiyor en azından benim tecrübelerim böyle oldu çok fazla gösterirsende ilk başta gönülleri çeliniyor ama sonra ellerine düşüyorsun çok seversen eğer iyi bir insansa bunu kullanmaz tabii. Bencede saçma özellikle flört olayı 3 ya da 5 kişiye yazıp flört etmek hangisi olursa devam etmek garip bence ve çoğu ilişkide bir sure sonra heyecan ve aktivite bitiyor bu yüzden uzun sürmüyor bu da sevmek değil de hoşlanmak ya da geçici sevmek gibi bir şey sanırım o kişi hayatında bir tecrübe oluyor. En son sevdiğim kız benden ayrıldı ondan sonra daha hiç sevgilim olsun istemedim ondan önce de çok karakterli bir insan değildim açıkçası bir onla bir onla çıkıyordum bu kızı görünce bildiğin aşk mi dersin ilk görüşte etkilenmek mi dersin bilemem bir 1 senelik ilişkim olan kişiyle bir bahaneyle ayrılmak istedim ve sonra o sevdiğim kızla çıkmaya başladım. Ozamana kadar kimse benden ayrılmamıştı daha önce bir o ayrıldı komik olan şu ilişkinin 3.ayında ben ayrılacaktım bir-kac sebepten dolayı uzamasın bende üzülmeyeyim diye ağlayıp kandırdı beni Allah kahretmesin ki beni sonrasında devam ederken aylar sonra birden benden ayrıldı mal gibi kaldım yalvardım yakardım olmadi. Cok uzattım kusura bakmayın. Kisaca sevmek ilk görüştede olabilir ya da bir insanı zamanla tanıyarakta sevebilirsin herhal.
 
Neyse umarım aradığınız aşkı bulursunuz. Ben imkansızımı düşünmeye gidiyorum. İyi geceler.
İyi geçsin geceniz.

Belki de böylesi daha iyidir eninde sonunda karşına çıkacak birisi onu seveceksin belki evleneceksin o kişiyle , Sen sabırlı ol. İyi kadınlar var kötü erkeklerin elinde , iyi erkekler var kötü kadınların elinde malesef ki durum böyle. Belki de 10 tane flörtün peşinde değil de 1 tane imkansızın peşinde koştuğumuz için üzüldük.
Umarım öyle olur.

Cesaretli olacaksınız aşkın ayağınıza gelmesini beklemiycekseniz.
Özgüven ve cesaretim maalesef ki sıfır.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00