14.000 (14K) sistem toplama

Öncelikle yaptığınız hayali yorumlar hakkında sizi kınıyorum. Geçen pazar günü daha 10k lık pc topladım ve şuan aşırı gerçekçi olarak odamda duruyor. Yaptığınız yorumlarda asıl sizin ne kadar düşüncesiz olduğunuz gaaayet açık görünüyor. 10k lık aldığım pc nin parçaları burada : [Alındı] i7 6700K Sistem

Rica ediyorum sizden sadece soruyu cevaplayın gereksiz yorumlarda bulunmaya gerek yok. Eğer ciddi troll se bu arkadaş yetkililer zaten gerekeni yapacaktır.

Açılan onlarca yüksek bütçeli sistem toplama konusundan biri gerçekten alındı diye bu arkadaşın sistemini gerçek yapmaz. Ne kullanım amacı verilmiş ne de önceden taslak olarak toplanmış parçalar var. Kısacası bunun gibi konular çok gördük şüpheci olmamız bizim suçumuz değil. Ha umarım arkadaş ciddidir ve istediği sistemi alır fakat 24 saat geçmesine rağmen hiçbir cevap yazmaması düşündürücü.
 
Adsız.png


Sistemde hiç bir sorun yoktur bunu al. GTA 9'u Ultra'da 12K'da rahat rahat oynarsın.
 
Arkadaşlar benim internet sorunlarım var. Bu nedenle çok sık yazamıyorum. Daha önceden aldığım tavsiyelerle topladığım 2-3 parça var. Bunlar i7 5820K, Asus GTX980 Ti ROG POSEIDON PLATINUM GDDR5 6GB 384Bit, Samsung 512GB 950 PRO M.2 V-NAND SSD ve ayrıca troll de değilim. Gereksiz mesaj yazmayan arkadaşlara da teşekkür ederim.
 
Öncelikle artık hayali sistem kurmayı bırakın çünkü artık dolar bu durumdayken ve Türkiye bu berbat düzende iken hayali sistem işi boş bir iştir.
Ayrıca dolar şu durumdayken herkesin vereceği 2000 ile 4500 tl arasıdır.
 
Konu sahibi arkadaşım bana şu 14k'dan 1K verirmisin Technopat Sosyalle TP olucam da.
:technopat:

Saolasın şimdiden.
 
Alındı yazarak herşey alınsaydi.Sene olmuş 2015 hala masallarda yaşayanlar var.Hayaller dünyasında yaşamayi bırakın artık.Kendini zeki sanan dostlarim.:D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı