Hocam müzikte üzer mi?
Onda net bir yorum yapmam doğru olmaz çok büyük beklenti içinde değilsen üzmez. Müzik ve günlük kullanımda da tatmin edici deneyimi alırsın en azından.
Hocam müzikte üzer mi?
Onda net bir yorum yapmam doğru olmaz çok büyük beklenti içinde değilsen üzmez. Müzik ve günlük kullanımda da tatmin edici deneyimi alırsın en azından.
Tek tavsiyem, müziğine önem veren biri Gaming kulaklığın G'sini dahi almamalı.
Usta zaten Gaming kulaklığı müzik için kim alır ki. Anca müzikte de iş görür mü diye bakarsın önceliğin o olmazsa zaten seni etkilemez.
Bilmeyip alan çok insan vardır, ben de öyleydim o yüzden şimdi öneri yapıyorum. Sadece müzik için alan yoktur tabii, genel kullanım için alınıyor. Fakat müzikte çok kötüler, geneli kalmıyor işin. Ondan bahsediyorum. Kısacası ks gibi arkadaşlar, tabii o ne kadar önem veriyor bilmiyorum da.
Stokları kalmamış, geçen mediamarkta 6400 tl civarındaydı, alınır, ama bütçeyi aşıyor.Rog Pelta aldım müzik performansı bence gayet iyi, karma kullanım arıyorsanız öneririm.
Oyun odaklı alacağım fakat film müzik kategorilerinde de üzmemesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.