HyperX Cloud 3S Wireless alınır mı?

Usta zaten Gaming kulaklığı müzik için kim alır ki :D. Anca müzikte de iş görür mü diye bakarsın önceliğin o olmazsa zaten seni etkilemez.

Bilmeyip alan çok insan vardır, ben de öyleydim o yüzden şimdi öneri yapıyorum. Sadece müzik için alan yoktur tabii, genel kullanım için alınıyor. Fakat müzikte çok kötüler, geneli kalmıyor işin. Ondan bahsediyorum. Kısacası ks gibi arkadaşlar, tabii o ne kadar önem veriyor bilmiyorum da.

Bilmeyip alan çok insan vardır, ben de öyleydim o yüzden şimdi öneri yapıyorum. Sadece müzik için alan yoktur tabii, genel kullanım için alınıyor. Fakat müzikte çok kötüler, geneli kalmıyor işin. Ondan bahsediyorum. Kısacası ks gibi arkadaşlar, tabii o ne kadar önem veriyor bilmiyorum da.

Doğru diyorsun alacak kişilerin aklında bulunsun.

Rog Pelta aldım müzik performansı bence gayet iyi, karma kullanım arıyorsanız öneririm.

Oyun odaklı alacağım fakat film müzik kategorilerinde de üzmemesi lazım.

Ben Cloud 2 Core Wireless kullandıyordum 1 yıldır ve düzgün ayarlar yapılırsa DTS ile müzik konusunda iyi performans almıştım. Ama kablosuz bağlantısında ciddi sorunlar yaşadım. Robotikleşme, seste kesilme gibi sıkıntılar yüzünden değişime gönderdim ama gelen 0 üründe de aynı sorunlar oluştu. Cloud 3 Wireless de aynı sorunlar oluşur mu bilmem ama dikkatli olmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı