Arkadaşım benden ne istiyor?

Yıl 2022 oldu hala 18 yaşından küçük olup oyun videoları çeken ve kendini "Youtuber" sanan çocuklar bitmedi. Ondan sonra böyle zerre kadar değeri olmayan şeyleri kafaya takıp konu açıyorlar.
 
Yıl 2022 oldu hala 18 yaşından küçük olup oyun videoları çeken ve kendini "YouTuber" sanan çocuklar bitmedi. Ondan sonra böyle zerre kadar değeri olmayan şeyleri kafaya takıp konu açıyorlar.

Hocam Technopat'ta benden küçük bir sürü kişi var o zaman onlara da ben savaş açayım 14 yaş YouTube için uygun doch daha çocuk ve yaptıklarına bakın.
 
Hangimiz daha iyi miş derken biraz seviyeniz düşüyor ve resmen sidik yarıştıralım demişsiniz banlayin hepsini madem 1 kişiden fazla hepsinu banlayacaksanız başka bir şey yapamazsınız.

Çocuk istedi bende kabul etmezsem korkak mısın falan derdi.

İleride dönüp bu videolardan utanıcaksınız. O zaman videoları silmek isteyeceksiniz. Şifreyi unutmayın sakın ileride lazım olacak.

İstediği kadar rezil olsun beğenilmesi yeter rezil olduğunu da düşünmüyorum.
 
İleride dönüp bu videolardan utanıcaksınız. O zaman videoları silmek isteyeceksiniz. Şifreyi unutmayın sakın ileride lazım olacak.
Küçükken çektiğim videoları hatırlıyorum, şimdiye kıyasladığımızda şu an milyonlarca izlenen videolardan daha yararlıymış.
 
Hocam videoyu izlemedimde eğer ciddi hakaret falan etmişse raporlayın videoları %1 olasılıkla belki ceza falan yer. Ama yinede şahsi tavsiyem hiç muhattap olmayın vakit kaybı ve arkadaşlığınızda çok bozulmasın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı