Sistem toplamak için yılbaşı beklenmeli mi?

Loveiscry

Kilopat
Katılım
10 Aralık 2015
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,
Yeni bir sistem toplayacağım. Daha doğrusu sistemimi upgrade edeceğim. İki tane sorum olacak. Alacağım parçalar i5 6600k işlemci, asus z170 pro gaming anakart, kington hyperx fury 2x8 gb 2666 mhg RAM ve SilverStone Tundra TD03-E sıvı soğutma. Birinci sorum, bazı arkadaşlar şimdi alma yılbaşından sonrayı bekle diyor ama ben yılbaşından sonra ne olacağını kestiremiyorum. Sizce doların durumu ne olur? Fiyatlar artar mı, düşer mi? Bu konuda yorumları olanları dinleyebilirim.
İkinci sorum ise sıvı soğutucunun fanını nereye takacağımı bir türlü bulamıyorum. Youtube'tan baktığım kadarıyla takanların kasalar müsait ama benim kasa o şekilde müsait değil. Kasanın arkada bir fanı var onu çıkarıp soğutucu fanını oraya taksam sonra anakarta zarar verir miyim? İşlemciyi soğutacağız derken anakarta bir zarar vermeyelim sonra. Teşekkürler ilgilenenler için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar FED'in verdiği karar ile düştü. Normal de artması gerekiyor da fakat dolar kendi başına değer kaybetti. Dolar şu an 2.95. Ben bundan sonra en az 2.90 'a düşeceğini düşünüyorum. Yani o zaman almak çok büyük bir fark etmez diye düşünüyorum. Dolar hatta artabilir de. FED'in verdiği karar faiz arttırımı yönünde olduğu için dolar artabilir de.
Kasan müsait değilse takamayabilirsin kardeşim. Benim de çok bir bilgim yok ama :)
 
Yılbaşı beklenmeli indirim olursa hemen Gtx 960 tabanlı sistemi almayı planlıyorum. Olmazsa da önemli değil Doları bekleriz. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı