CS:GO Source 2 ne zaman gelir?

Bilmediğimden soruyorum Source 2 neden bu kadar çok isteniyor. Oyun motoru değişince oyundaki tüm mekanikler bariz olarak değişecek sanırım ilk aşamada alışmak için bayağı zaman gerekecektir. Mevcut oyun içinde motor değişikliği yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Belki Source 2 ile yeni bir Counter-Strike oyunu yapılabilir burada da oyun içi madalyalar silah skinleri gibi oyuncuların CS:GO'ya yaptıkları bir yatırım var ve yeni bir oyuna geçmek çok sıkıntılı olacaktır. Bence şimdilik en iyisi yeni motorla maceraya girişmemek gibi. Çalışan bir şey varsa bozmamak daha iyi.

Hocam artık yeniliğe ihtiyacımız var. Kaç senedir aynı oyun sıkıldık artık :D.
Doğru düzgün haritada gelmiyor ki.
Aztec veya cobble gelse fena mı olurdu :(?
Ayrıca artık bir rakibi var Valorant diye illaki değişmesi lazım CS:GO'nun.
 
Ne alaka? Adam Source 2 ne zaman gelir diye sormuş.

4 yıldır geliyor diye haberler yapılıyor fakat icraat göremedik henüz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim: CS:GO oyun arayüzü olarak Source 2'ye geçiş yapalı çok oldu. Panorama UI, yeni nesil buy menu vs. fakat harita ve shader temelli Source 2'nin 1,5-2 yıla bir ihtimal geleceğini düşünüyorum. Valve bugünkü hareketliliğini korursa 1 yıla gelme ihtimali bile söz konusu olabilir.
Bu temmuz veya agustos gibi bekliyoruz. Zira dediğin gibi Panorama UI vs herşey gerçekleşti. Dota 2 için de önce panorama gelmişti sonra source 2 gelmişti

Bu temmuz veya agustos gibi bekliyorum. Zira dediğiniz gibi Panorama UI vs herşey gerçekleşti. Dota 2 için de önce panorama gelmişti sonra source 2 gelmişti
 
Bir yayıncıya (ki büyük ihtimalle olayın içinde) şu video fikrini ne zaman yapacaksın tarzı bir soru geliyor ve yanlışlıkla veya bilerek ağustos'tan sonra, Source 2'den sonra tarzı bir cevap veriyor. Sonrasında bunu söylememem gerekirdi tarzı bir şey diyor. Bu da 21 Ağustos ihtimalini güçlendiriyor ama bu adamların işi belli olmuyor:)
 

Geri
Yukarı