1500 TL kulaklık önerisi

Bütçe
1500 TL
Gözlük kullanıyorum. Hep 10 saat PC başında oluyorum. Razer Black shark V2 ya da X demeyin çok kötü kulaklık. O kadar sıkıyor ki kalp atışını duyuyorum. Sıkmayacak, terletmeyecek; sesi, mikrofonu güzel oyuncu kulaklığı önerecek var mi? Oyun oynarım, film izlerim, FPS oyunu, hikaye oyunu, MOBA, LoL gibi şarkı dinlerim. Şimdi ön yargılı gibi olacak. Kötü bir şey kullanıp bir iyisine geçtiğinizde size gelen oooo cok iyi hissi aslında değil o yüzden rastgele atmayın.

Hocam Artics 3 veya 5 size önerim.
 
Tam alacağım Arctics 3 de ses karti yok mikrofon kötü diyorlar başka bir şey buluyorum adam orada kötü diyor çıldırmak üzereyim.
 
Şu driveri bir de SteelSeries GG indirdikten sonra çözülüyor her şey alanlar 10 11 yaşındaki kardeşlerimiz bir yerde araştırmamış neden sesi az diye öyel yorum yapılmış. Tabii anakart modeline uygun olanını indireceksin bunu ASUS'un sitesine gir orada vardır indirmediysen indir zaten.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (99).png
    Ekran Görüntüsü (99).png
    255,5 KB · Görüntüleme: 32
Aynisi vardi mikrofonu bozuldu 7. ayda garanti seri numarasi olmadigindan kabul etmedi.



Blackshark V2 X ve V2 kafam o kadar sıkıyor ki kalp atisimi duyuyorum.



Yorumlari cok kotu kanka genel olarak.



Sesi karsi tarafa veriyormus SteelSeries Arctics serisi.

Hala adam gibi kulaklık oneren yok kumas olacak terletmeyecek rahat olacak kafami sıkmayacak guzel bir kulaklık yok mu biriniz oneriyor salliyorum SteelSeries Arctics 5 iyi diyorum istedigim seyler var adamin biri cikip diyor YouTube'dan video falan izlediginde sesi karsiya veriyor gidiyorum bakiyorum adam yazmis Cloud 2 deri kulaklık terletir yaziyorlar ne anladim ben adamin biri Corsair Void Elite yaziyor ben onu zaten kullandim 7. ayda kulaklık mikrofon bozuldu.
o zaman ben cidden kaliteli kulaklık kullanmamışım demekki :D benimde kulaklık alma dönemim gelmiş olabilir :D :D

A



Morhipo'dan alınır mı? 1750 TL mi ne.
Morhipoya güvenebilirsin dostum, resmi olarak boyner grubunun o site. Boyner de baya sağlam bir firmadır Türkiye'de. Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Yaşarsan da iade edersin hiç olmadı tüketici hakem heyetine başvurursun hallolur ama hiç öyle uğraştıracak bir site olduğunu sanmıyorum.
 
O zaman ben cidden kaliteli kulaklık kullanmamışım demek ki :D benim de kulaklık alma dönemim gelmiş olabilir :D :D

Morhipo'ya güvenebilirsin dostum, resmi olarak boyner grubunun o site. Boyner de bayağı sağlam bir firmadır Türkiye'de. Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Yaşarsan da iade edersin hiç olmadı tüketici hakem heyetine başvurursun hallolur ama hiç öyle uğraştıracak bir site olduğunu sanmıyorum.

Abi kafayı yiyeceğim Discord veriyorum Technopat mute atıyor ben adamla sesli konuşmadan mikrofonu iyi mi nasıl anlayacağım vahiy falan mı indircek arkadaş.

Arctics 3'den vazgeçtim HyperX Cloud Alpha S bakıyorum tam alacağım 1235 TL adamin biri çok kötü ses bile kasilmiyor diyor fittiricam.
 

Geri
Yukarı