GTA 5 Online zorlanmadan nasıl seviye kasılır?

Freakasd

Centipat
Katılım
6 Ocak 2022
Mesajlar
102
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anda 59 levelim. Para kasmada sıkıntım yok. Auto shop ve night clubum var. 100 level olmak istiyorum. Ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ban riski % kaç ve yapımını gösteren bir video var mı?


Yapımını gösteren bir video var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Günde en fazla 3milyon basarak işi garantiye alabilirsin. Ve parayı 3689670 gibi karışık rakamlarla yap. Unutma, tek seferde çok büyük miktar ve ya günde çok kez para basarsan işi çakarlar ve banı yersin. Ben 14m basıp ban yedim 30 gün. Sonra her gün 5milyonu geçmeden basıyorum hiçbir şey olduğu yok.
 
Heist görevleri iyi XP veriyor, onun dışında yarışlarda birinci olursan da iyi XP alırsın. (ne kadar çok kişi o kadar çok XP). PvP maçlarında kafadan vurabilirsen de güzel XP alırsın.
 
Haftalık etkinlikleri takip ederek hızlıca seviye atlayabilirsiniz. Her perşembe yeni bir güncelleme geliyor. Sadece haftalık etkinlikler değil, yukarıda @yaraliordek'in de belirtmiş olduğu gibi yarışlar, soygunlar, aklınıza gelebilecek çeşitli her türlü oyun modunu oynarsanız hızlıca seviye atlarsınız. Tek bir yol yok, birçok yolu var hepsini deneyin hangileri hoşunuza giderse.

3X Para 3X RP (triple money, triple RP)
2X Para 2X RP (double money, double RP) gibi etkinlikler olabiliyor belirlenmiş oyun modlarında.

Mesela bu hafta şu etkinlikte 3X RP 3X para var.

1659867318145.png


Hile yoluyla yapın diyenler olmuş ama dikkatli olmanız gerekiyor. Oyundan tanıştığım ve arkadaş eklediğim 90 kişinin en az 20 tanesi düşük levelken yüksek level olmuş, para falan basmışlardı. Nasıl bu kadar hızlı atladınız diye sorunca hile kullandık dediler. Bu arkadaşların büyük bir çoğunluğu da birkaç ay sonra ban yedi. Yüksek ihtimalle dozunu kaçırdılar. Hesapları 1 ay sonra açıldı ancak tamamen sıfırlanmıştı.

Hile yapıp ban yemeyenler de var, belki hiç banlanmayacaklar, belki bir süre sonra banlanacaklar. Ben hile yapmadan, tadına varılarak kasılması taraftarıyım. Daha eğlenceli oluyor, GTA Online'ı tecrübe ederek, hak ederek oynamak çok daha eğlenceli.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı