İş hayatında kazancınız nedir?

Ben öğrenciyim. Babam mimar, annem ise bankada müdürlük yapıyor. Aylık 32.000₺+ kirada 2 tane evimiz var oradan aylık ne kadar alıyoruz bilmiyorum ama 10.000₺ olduğunu var sayarsak 42.000₺ civarı bir para giriyor eve. Tabi tam net olarak doğru olmayabilir. Emin değilim.
 
9-10 bin altına verimli bir maaş gözüyle bakmak imkansız şu içinde bulunduğumuz durumda. Asgari ücretin ikibin küsur olduğu zamanlar 9-10 bin çok çok güzel maaştı artık olması gereken gibi birşey. Tabi birde bunu bekar olma durumunuzda söylüyorum, hele ki yeni evleneceksen üstüne üstlük kendi evin yoksa eşin çalışsa bile çok çok zor işin. Bir de kadınlar yorumlarda söylenenin aksine asıl eskiden çalışmıyordu, toplum baskısı ve yapılacak işlerin daha kısıtlı olması sebebiyle zaten çalışmasına çok gerekte olmuyordu daha uygundu herşey, fakat şu zamanda çalışmayan kız bulursanız maaşınızda çok iyi değilse vay halinize.
 
Hocam ne maaşlar varmış ya. Öğrenciyim sadece bursum var o da 700tl civarı.
Herkes kendini geliştirmekten bahsediyordur muhtemelen ama gerçekten kendini geliştirdiğinde kazanacağın paralara sen bile şaşırırsın insanın kendine, eğitimine yaptığı hiç bir yatırım ölü yatırım olamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı