Gereksiz ünlü kişiler

Ne? Aykut Elmas?
unnamed.jpg

Böyle bakıyorum resmen yazdığınıza. Aykut Elmas dediğiniz bizim Aykut Elmas? Beni her gün güldüren, moralim 0 olsa doruklara çıkartan bu Aykut Elmas mı? Ama yook o olamaz.
 
Bence kesinlikle Enes batur. Bilmiyorum hal hareketleri bana hiç doğal gelmiyor, ve yaptığı içerikler cidden klişenin klişesi yani, genel olarak karakter olarak da sevmediğim için bence hem 15 milyonu haketmiyor hem de ünlü olmayı.

Hocam şu an bana da böyle geliyor eskiden güzeldi ünlü olunca kendini bozdu.
 
İlk aklıma gelenler çoğu Tiktokerlar, bazı Minecraft YouTuberları. Gerçekten platformları, oyunları ve içerikleri amaçlarından o kadar saptırıyorlar ki deneyimi olmayan birisi gördüğünde tepkili yaklaşıyor. Önceden kardeşimi izlerken görüyordum, adını vermek istemediğim bir kanal çok absürt başlıklarla Minecraft animasyonları paylaşıyordu. Oyunu uzun süredir oynamama rağmen yine de bu tarz şeyleri görmek rahatsız etti.

İşe yarayabilecek bir eklenti önereyim: Filter Youtube Channels
 
Gereksiz ünlü insanlar her zaman var ve olmaya devam edecek ki çağımızda aptalca şeylere çok fazla talep var ve talep olan şeyde de para ve ün oluyor. Ne zaman insanlar akıllanırsa veya sistem değiştiğirse o zaman aptal insanlar hak etmedikleri parayı kazanamayacak.
 
"Cakal", biliyorum çok dinozorluk gibi gelecek ama bu arkadaşı ünlü yapacak hiç bir artısı yok, altyapıları sağlam evet fakat Reckol yapıyor onun bir başarısı değil, flow ve kafiye konusunda da çok zayıf bir müzisyen, sözlerin kalitesi zaten peh "Dondurmam fantalı pepsi", bu arkadaş niye ünlü? Hani yakışıklı falan desek bu şahıs kendine müzisyen diyor yakışıklılık ile alakası olamaz, ee çok güzel sesi olduğu için de değil, ünlü yapan çok fazla sebep var fakat buraya yazmayacağım, zaten az buz takip eden insan anlamıştır :)
Haklısınız :D
 

Geri
Yukarı