PC'den girilen internet sitesini değiştirmişler, çoğu şey bozuk görünüyor bende de. Tekrardan telefon ve e posta istiyor, ben Facebook üzerinden bağlanıyorum. İsmim de olan Türkçe karakterler falan bozuk görünüyor. Bence siteyi bozmuşlar, geri bildirim yapmaya çalıştım fakat site o kadar kötü görünüyor ki tüm linklere girmeme rağmen geri bildirim yapabilecek bir kanal bulamadım.iCloud hesabımla telefondan hesap açtım fakat internetten girince sadece Facebook ve Google üzerinden girişi gösteriyor. Mailimle de giriş yapamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Saçmasapan iş yapıyorlar inşallah düzeltirler..PC'den girilen internet sitesini değiştirmişler, çoğu şey bozuk görünüyor bende de. Tekrardan telefon ve e posta istiyor, ben Facebook üzerinden bağlanıyorum. İsmim de olan Türkçe karakterler falan bozuk görünüyor. Bence siteyi bozmuşlar, geri bildirim yapmaya çalıştım fakat site o kadar kötü görünüyor ki tüm linklere girmeme rağmen geri bildirim yapabilecek bir kanal bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.