Hayvan gibi yemek yeme arzusu

Etzell

Picopat
Katılım
9 Haziran 2022
Mesajlar
170
Çok kilolu değilim ama göbek yaptım. Kısıtlıyorum ve evdeyim sürekli diye böyle galiba. Kafa bir şeyle meşgul olmayınca yemek mevzusu ağır basıyor. Sağlıklı kolay açlığı biraz bastıran tonik falan önerisi olan var mı?
 
Son düzenleme:
Benim kuzenimde de aynısı vardı bir gün ailesi onu akupunktura götürmüş orada çocuğun sırtına ve kulaklarının oraya küçük yara bandı gibi şeyler yapıştırmışlar içinde de iğne var onlar iştah kapatmak içinmiş işe yaradı mı bilmiyorum internetten baktığımda bunu buldum.
1660672851196.png
 
Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? Genelde ilaçlar yapar. Ne ile başladı bu his?
Öyle hastalık gibi bir açlık hissi yok ama yesem deviririm yani öyle bir şey. Konuyu açlık hissi nasıl bastırılır diye açsam daha doğru olurdu galiba. Sınav bekliyorum hep evdeyim bu sebeple can sıkıntısından oluyor herhalde bilemiyorum. Karanfil falan diyorlar ama ağzı uyuşturuyor. 1 aya 5 kg vermem lazım.

Şeker hastalığı var mı diye kontrole gitmeni öneririm. Genelde şeker hastaları aşırı yemek yeme ihtiyacı duyar.
Aşırı değil, şekerim yok olmaması içinde çaya bile şeker atmıyorum arada bir kola. Teşekkürler bilgi için.
 
Öyle hastalık gibi bir açlık hissi yok ama yesem deviririm yani öyle bir şey. Konuyu açlık hissi nasıl bastırılır diye açsam daha doğru olurdu galiba. Sınav bekliyorum hep evdeyim bu sebeple can sıkıntısından oluyor herhalde bilemiyorum. Karamfil falan diyorlar ama ağzı uyuşturuyor. 1 aya 5 kg vermem lazım.

Aşırı değil, şekerim yok olmaması içinde çaya bile şeker atmıyorum arada bir kola. Teşekkürler bilgi için.

Kilo vermek hedefindeyseniz diyetisyene gidebilirsiniz. Hem durmadan giderseniz kendinize uygun, atıştırma ihtiyacı hissetmeyeceğiniz bir diyet oluşturmanıza yardım edebilirler.
 
Benim kuzenimde de aynısı vardı bir gün ailesi onu akupunktura götürmüş orada çocuğun sırtına ve kulaklarının oraya küçük yara bandı gibi şeyler yapıştırmışlar içinde de iğne var onlar iştah kapatmak içinmiş işe yaradı mı bilmiyorum internetten baktığımda bunu buldum.Eki Görüntüle 1488017
Ben obezite falan değilim o kadar değil. O iğneleri yiyeceğime hiçbir şey yemem merak etme. :D

Kilo vermek hedefindeyseniz diyetisyene gidebilirsiniz. Hem durmadan giderseniz kendinize uygun, atıştırma ihtiyacı hissetmeyeceğiniz bir diyet oluşturmanıza yardım edebilirler.
Ben öyle kilolu biri değilim diyetisyene gerek yok. Dünya kadar para oraya gömemem zaten gülerler adama. Türk yemeklerinin bizim yörenin yemekleri sulu, ekmekle gömdük böyle olduk herhalde. Teşekkürler.
 
Aşırı değil, şekerim yok olmaması için de çaya bile şeker atmıyorum arada bir kola. Teşekkürler bilgi için.
Şeker hastalığının şeker ile bir alakası yok. Farklı bir hastalık durumu. Belki eğer hareketliysen yediklerini hızlı yaktığın için de acıkıyor olabilirsin. Ayarı fazla kaçırdığın için de göbek yapıyordur.
 
Şeker hastalığının şeker ile bir alakası yok. Farklı bir hastalık durumu. Belki eğer hareketliysen yediklerini hızlı yaktığın için de acıkıyor olabilirsin.
Alakası var nasıl yok? genetik falan onlar farklı mevzu. Tahlil yaptırdığımda en son değerlerde sıkıntı yoktu. Açım diye açlık hissi oluşuyor orası da farklı mevzu ben konuyu tam anlatamadım. Açgözlülük diyorum yani bu yemek gömme zevki hissi anlatamadım. Yiyici herkes obezite veya hasta olamaz değil mi? Aklı kullanmak lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı