Rgx kelebek vs Yağmacı karambit

Sarp ege1302

Femtopat
Katılım
18 Ağustos 2022
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yağmacı karambit geldi ve rgx kelebek arasında kaldım. Rgx daha mağazama gelmedi. Sizce Rgx'i bekleyim mi yoksa gitmeden yağmacı karambit alayım mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence her iki skin de şu an oyunun en güzel 2 skininden biri tabii ki bu söylediklerim benim zevkime göre. Her 2 skine sahibim bence rgx kelebek daha iyi ama sen normalde de karambit skinini seviyorsan yağmacı karambit alabilirsin.
 
İkisi de var ama bana kalırsa kelebek. Yağmacıyı yeni yama gelene kadar kullanmayacağım. Psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama takılmalar oluyor o skini takınca.
 
Champions kelebek de geliyor sizce napmaliyim ilk bıçağım olcak pişman olmak istemiyorum

Oyunda 4480 vpm var durumum iyi ama champions kelebek içinde çok para yatırmak istemem açıkçası kelebek alırsam hangisini alıyım sizce son güne kadar bekleyecek rgx gelicekmi diğe karambitin
 
Champions kelebek de geliyor sizce ne yapmalıyım? İlk bıçağım olacak pişman olmak istemiyorum.

Oyunda 4480 vpm var durumum iyi ama champions kelebek içinde çok para yatırmak istemem açıkçası kelebek alırsam hangisini alayım sizce son güne kadar bekleyecek rgx gelecek mi diye karambitin.

Ben de alacağım bir adet ve kararsızım kelebek almak istemiyordum ama champions seti kelebekle geldi detayli incelemesinin gelmesini bekliyorum.
 

Geri
Yukarı