Windows 10 Windows Update Açılmıyor

+1 Aynı sorun bende de var. Sadece update de değil bir çok pencere ve uygulamada aynı sıkıntı var. Sanki HDD' de DELAY varmış gibi. Tarama da yaptım HDD Regenerator ile hiç bir sıkıntı yok. Sistemi iki defa temiz kurdum. Kurulum sırasında girdiğim Win7 ürün anahtarım ile lisansladım.
 
Tüm Windows güncelleştirmelerini yüklemeniz sorunu çözebilir. Bunun için http://download.anvisoft.com/software/winfixtool.exe bu aracı yönetici olarak çalıştırıp scan edin. Biraz uzun sürebilir ardından tüm güncelleştirmeleri seçip yükleyin.
Hocam teşekkürler. Windows update penceresine ulaşabildim. Guncellestirmeleri de yaptim fakat simdi de bir takilma, siyah ekranda bekleme, uygulamalarda ve ayarlarda donmalar takilmalar oluyor. Microsoftun sitesinden indirdigim win10 iso.sunu win7 usb/dvd tool ile usbye yazdirip kurulumu yapmistim. Acaba bu win7 usb/dvd tool uefi desteklemiyor mu? Rufus kullanarak tekrar kurulum yapmam gerekir mi acaba?

Cihazım: HP Sleekbook 15-b011et

(Düzeltme: Sistem UEFI olarak kurulmamış. Rufus ile uefi usb diski oluşturdum. Şimdi tekrar sistem kurulumu gerceklestirecegim)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı