CH321 vs Sharkoon Rush ER40

Epey oldu hatırlamıyorum maalesef.
 
Peki bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz kulaklık var mı?
James Donkey 710 indirim ile çok ucuza alınabiliyor. Onu da uzun süre kullandım ve tavsiye edebilirim. Çok rahat ve USB. Mikrofonu ve tasarımı da iyi. Fiyatı da indirimde epey ucuz oluyordu.
 
İkisini de kullandım. CH321 güzel fakat bana göre 650 TL etmez. Onun yerine JD 710 alırım. Muhtemelen yarı fiyatı filandır. İkisini de uzun süre kullandım. İkisinden de memnunum. Kullanmayan insanların yorum yapmasına gerek yok.

710'un avantajları biraz daha rahat olması ve daha ucuz olması. 5-6 kişi yıllar önce 90TL'ye aldık. Hala kullanıyoruz. Pedleri soyulunca istiyorsunuz yolluyorlar, değiştiriyorsunuz. Olur da bozulursa ki bir arkadaşımınki bozuldu İnceHesap'a gönderince değişimini yapıyorlar.

321'in avantajı daha iyi tasarım ve daha iyi mikrofon diyebilirim. Cooler Master Türkiye'de bir sorun olunca direkt yardım ediyor. Ped gönderiyor, değişim yapıyor garanti kapsamında.
 
İkisini de kullandım. CH321 güzel fakat bana göre 650 TL etmez. Onun yerine JD 710 alırım. Muhtemelen yarı fiyatı filandır. İkisini de uzun süre kullandım. İkisinden de memnunum. Kullanmayan insanların yorum yapmasına gerek yok.

710'un avantajları biraz daha rahat olması ve daha ucuz olması.

321'in avantajı daha iyi tasarım ve daha iyi mikrofon diyebilirim.

710'u niye bıraktın?
 
710'u niye bıraktın?
Yazlık evime götürdüm. Pedleri soyulmuştu ben de değiştirilemiyor sanıyordum. CH321 aldıktan bir süre sonra arkadaşım değiştirdiğinde öğrendim. İş işten geçmişti artık. Bilsem hala 710 kullanıyor olurdum muhtemelen. Bir de CH321'in LED'leri sistemime güzel uyuyordu.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı