GTA 5 vs Forza Horizon 4

rdrenthusiast

Centipat
Katılım
10 Haziran 2022
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba öncelikle, iki oyunu da genelde tek oynayacağım uzun süreli oynamak istiyorum ama GTA'da cok fazla hile var deniliyor ve Forza da 20 saatten sonra sıkıyor deniliyor. Tavsiyeniz nedir?
 
Eğer araba oyunlarını (yarış veya serbest) seviyorsanız düşünmeden FH 4 alın. Tek oynayacağınızı belirtmişsiniz GTA 5 hikayesi veya açık dünyası güzel olabilir ama bildiğim kadarıyla arkadaş olmadan online oynamak o kadar da keyif vermiyor.
 
Bence forza bir yerden sonra sıkar ya ben olsam elimde sağlam bir direksiyon seti falan olmadığı sürece GTA 5 derdim kesinlikle. Üstelik şuanda steamde indirimde ve bence ileride rockstar oyunlarına da zam geliceğini düşünüyorum 77 tl bir hiç bu oyuna.
 
GTA 5 en az 500 saat götürür. FH 4 200 saatten sonra sıktı beni.
Hocam GTA 5 de arkadaşların olmadıkça çok sarmaz bence ya. Playlist olursa arkadaşlarla tadından yenmez ama playlist artı birkaç samimi arkadaş ile günde 12-13 saat bile oynarım. Ama bir sorunumuz var; bilgisayar San Andreas bile kaldırmıyor :/
 
GTA Online arada girip kafa dağıtmalık bir oyun hileler ise biraz sinir bozucu. Hikaye modu ise mükemmel akıyor adeta ortalama 15 saate bitirirsiniz. FiveM gibi şeylere girip oyunu modlarsanız eğlenceniz katlanır.
Forza yerine her türlü GTA Tercih ederim sonuç olarak daha açık uçlu büyük bir oyun yapılacak şeyler daha fazla.
 
Buda sorumu GTA 4 tabikide şaka bı yana hikayeli oyun seviyorsan sevmiyosunda GTA 5 sevidirir ben gtayi bitirdim şimdi yeniden modlu oynuyorum sarıyor ama sen sadece yarış için oyun arıyorsan forza al GTA onlinada arkadaşız sıkar ama fivem sunucularına girerek arkadaş edinebilirsin
 
GTA 5 en az 500 saat götürür. FH 4 200 saatten sonra sıktı beni.

FH 4 arkadaşlarınız ile mi oynadınız tek mi?

Eğer araba oyunlarını (yarış veya serbest) seviyorsanız düşünmeden FH 4 alın. Tek oynayacağınızı belirtmişsiniz GTA 5 hikayesi veya açık dünyası güzel olabilir ama bildiğim kadarıyla arkadaş olmadan Online oynamak o kadar da keyif vermiyor.

Araba oyunları pek oynamam ama horza güzel geldi hangisi +100 saat zevk alarak oynarım bilemedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı