250 TL Ekipman Önerileriniz

erdemekim

Kilopat
Katılım
30 Ocak 2015
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

250₺ye kadar bütçem var ve hoş görünümlü klavye ve mouse ve bir de mümkünse mousepade ihtiyacım var. Elim en uzun noktadan bileğe kadar 17cm. Ve mouseları pençe şeklinde tutuyorum.

Ben Bloody B2100 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Set Fiyatı bu seti düşünüyorum (macroyu crackle halledeceğim) ama mouseda bir takım sorunlar olduğunu duydum. (Mouseyu kaldırınca garip kayma sorunları vb) ; yani yerine v5 falan alsam daha iyi olacak gibi geliyor ama o klavye tek başına satılmıyor. Ayrıca klavyenin tuşları değil arkası led aydınlatmalı.

Aklıma Logitech G103 Klavye + G300S Mouse + Oyuncu Mouse Pad Fiyatı bu set de takıldı fakat bu setteki klavyede led yok ve G300S'nin altında metal ayaklar yok, ayrıca makro tuşları da ele çok yakın olduğu için el bazen değebiliyormuş.

Set olması çok önemli değil ama uyumlu olmasını tercih ederim.
Önerilerinize mousepad de dahil olursa sevinirim (olmasa da olur gibi).

Bu tür konularda bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
 
G105 Klavye , G300s Mouse , Steelseries Qck Mouse Pad. Bende G300s dışında hepsi var. Özellikle klavyeyi önerim mekanik klavye olmamasına rağmen mekanik klavye sesi çıkarıyor yani tabi ki bir mekanik klavye değil ama yinede sesi harika.Mouse Pad'e gelince bende Logitech M185 var Mouse Pad'ten pek bişey anlamıyorum çünkü benim mousemin altındaki kaymasını sağlayan kauçuk maddeler 1 tanesi var 1 tanesi yok o yüzden pek bişey anlamadım fakat Steelseries mouse pad'lerini öneririm gayet iyi Adeks'te deneme fırsatım oldu.
 
A4 Tech de çok iyi bir firma, ne de olsa çok güzel ürünler piyasaya sürdüler fakat Logitech ile karşılaştırılmasının büyük hata olduğunu düşünüyorum. Bence G300s Mouse + G105 Klavye + SteelSeries QcK mousepad almalısınız.
  • Klavyeyi (G105) ben de CS:GO için kullanıyorum açıkçası çok memnunum, tuşlara basma hissiyatına alışmak biraz zor ama çıkardığı sesler olsun, tasarımı olsun makrosu ve makro ayarlama programı olsun her şeyi harika. Aydınlatma tek renk olsa bile aydınlatma seviyesini ayarlayabiliyorsunuz, ve lacivert renk o kadar güzel duruyor ki bilgisayar kapalıyken bile dokunmak istiyorsunuz. Bu sırada klavye suya dayanıklı diye biliyorum ama şükür ki bu zamana kadar su dökmedim :) Ayrıca dayanıklılık konusunda klavye mekanik olmasa bile 20 milyon tıklama ömrü var.
  • Mouse'u (G300s) bir arkadaşım Minecraft ve CS:GO için kullanıyor, Minecraft'ta makro kullanıyor ve makrosunun harika olduğunu, CS:GO'da ise mouse küçük olduğundan harika hareketler yapabildiğini söylüyor. Ne de olsa 65 TL civarı bir fiyatla 1ms bildirme hızlı, makrosu ve tasarımı harika olan bir mouse almış oluyorsunuz fiyat/performans'ta en iyisi.
  • Mousepad'e gelince (SteelSeries QcK), açıkçası ne Razer ne de Logitech mousepad konusunda çok iç açıcı ürünler yapmıyorlar. Razer Goliathus Speed'in üzerine mouse koyunca uçuyor diyorlar. Logitech'in mousepadlerinde ise bazı kullanıcılar mouse'un ve mousepad'in aşındığını söylüyorlar. En iyi modeller şu anda SteelSeries te. SteelSeries QcK sizin için en iyi seçim gibi duruyor.
Hepsini toplayınca
simge_k2.png
245,73 tutuyor (Hepsiburada). Hayırlı olsun (y)
 
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Bütçeyi 300₺ye kadar çıkma imkanım var.

G300S ve SteelSeries QCK konusunda sizlere katılıyorum; fakat G105 bana eski görünümlü geldi. Bloody B120 klavye alsam makrosuzluktan çok problem yaşar mıyım ?

Zalman ZM-K400G 5 + 7 Programlanabilir Tuşlu USB Multimedya Fiyatı bu klavyeyi önerir misiniz ?
Eksik görünümlü derken yeni eksik geldi sana. ? Ayrıca hangi tür oyunlar oynadığına göre macro isteği değişebilir.Araba yarışı tutkunuysan macroya ihtiyacın olmaz fakat League Of Legends'te Örn: Lee Sin ward+w gibi combolar yapmak için macro işini görücektir
 
Arkadaşlar kesin olarak G300S ve Steelseries QcK almaya karar verdim ve bütçemi 350₺ye yükselterek araya kulaklık da sıkıştırmak istiyorum.
G103ün basma hissinin çok iyi olmadığını duydum ve G105'de ışık ve 18 tane makro var. Bu yüzden de büyük ihtimal G105 alacağım.

Şimdi sizlere bir sorum olacak; bana en fazla 110₺ye kadar kulaklık önerebilir misiniz? Ben Snopy Ramlage Sn-R-10 düşündüm ama dandik vb. dediler. Sizlerin de fikirleri benim için önemli.
 
Arkadaşlar kesin olarak G300S ve Steelseries QcK almaya karar verdim ve bütçemi 350₺ye yükselterek araya kulaklık da sıkıştırmak istiyorum.
G103ün basma hissinin çok iyi olmadığını duydum ve G105'de ışık ve 18 tane makro var. Bu yüzden de büyük ihtimal G105 alacağım.
Hayırlı olsun şimdiden. Güzel tercihler yaptınız :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı