KostumAdam
Yoctopat
- Katılım
- 6 Eylül 2022
- Mesajlar
- 3
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
almıştım 3-4 ay geçti böyle bir sorunla karşılaştım bilgisiyar tamircisi yapar mı ?Sıvı teması almışa benziyor. Bu tarz oksitlenme uzun vade de ortam neminden etkilenerek daha da artıyor ve son noktada kısa devre oluşup bozuluyor. İkinci el alıyorsanız bu cihaza yanaşmayın.
Genelde tiner veya aseton ile temizlenebiliyor. Kulak çöpü ile sizde temizleyebilirsiniz. Püf nokta hava ile iyice kurutmanız gerekiyor.almıştım 3-4 ay geçti böyle bir sorunla karşılaştım bilgisiyar tamircisi yapar mı ?
Peki temizledikten sonra bu sorun tekrarlanır mı ? devrede kronik bir durum haline gelir mi acaba ? 2.el almıştım üzdüGenelde tiner veya aseton ile temizlenebiliyor. Kulak çöpü ile sizde temizleyebilirsiniz. Püf nokta hava ile iyice kurutmanız gerekiyor.
Evet aldığımda hiç bir sıkıntısı yoktu, halen de yok. fps değerleri sıcaklık değerleride iyi... alalı 4-5 ay civarı oldu tam da hatırlamıyorum. 2.5 ay dır şehir dışındaydım, yeni geldim 2 gündür kullanıyorum görüntülerde kesiklik oluyo kabloyu oynatınca filan geliyo... bi ekran kartını açıp bakayım dedim ve sonuçEkran kartını 2.el mi almıştınız hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.