Arap atı iyidir. Ürkekliğini atması için onunla zamanla bağ kurman gerekiyor. Sadece at üzerinde değil atın ipinden tutarak yürüyüşe çok , temizliğini ihmal etme , ne çok yedirip kilo aldır ne az verip ihmal et , tam ortasını yakala. Böyle böyle alışır ve seninle bağ kurar.Merhaba,
Çoğu yerde Arap atı öneriliyor ama ürkek bir atmış çok içime sinmedi.
At ırkı önerir misiniz?
En iyi at siyah Arap atı.Oyundaki en pahalı ve en iyi at beyaz arap atı. Atı ya oyunun ilerleyen noktalarında açılan yerlerden satın alacaksın. 1100 dolar gibi bir fiyatı var ya da oyunun başladığı o karlı dağda atı bulup evcilleştireceksin. At ile bağını güçlendirirsen ürkeklik yapıp seni sırtından atmak gibi bir şey yapmıyor.
Renkler fark ediyor mu ya? Ben bulduğum en pahalı atı alıyordum o da beyaz arap atı idi. Gerçi oyunun ortalarında almıştım ben o atı. Oyunun sonlarında yeni bir at mı geliyor?En iyi at siyah Arap atı.
Renkler fark ediyor mu ya? Ben bulduğum en pahalı ATI alıyordum o da beyaz Arap atı idi. Gerçi oyunun ortalarında almıştım ben o ATI. Oyunun sonlarında yeni bir at mı geliyor?
Chapter 6 gibi açılıyordu galiba tam hatırlamıyorum. Saint Denise'te satılıyordu. 10.000 gibi bir fiyatı vardı. O kadar önemli değil ama en iyi at o. Ben oyunun sonuna kadar beyaz kullandım çünkü hız olarak aralarında fark yok o siyah atın da alınmasını önermem. Sadece can ve stamina olarak fark var. Oyunun sonlarında yeni bir atla bağ kurmaya uğraşılmaz.Renkler fark ediyor mu ya? Ben bulduğum en pahalı atı alıyordum o da beyaz arap atı idi. Gerçi oyunun ortalarında almıştım ben o atı. Oyunun sonlarında yeni bir at mı geliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.