Liseye geçip de heyecanlı olmayan var mı?

İnşallah böyle olur hocam. Bizim bazı tanıdıklar var. Onlarda aynısını söylüyor. Ama "Lise çöp" diyenler var mesela.

Bilemiyorum hocam ya, kafam çok karışık.
Ben daha LGS heyecanını yaşıyorum liseye daha var ama liseye bu yıl geçen arkadaşlarım çok heyecanlı.
 
Bize saat kaçta geleceğimizi vs. söylemediler ne yapacağım.
Hocam biz okulu aradık "En geç cuma günü okulun sitesinde yayınlayacağız saatleri" dediler. Ve gerçekten dün okulun sitesinde yayınlandı. Ben sabahçı grubundayım. 7'de ders başı, 12:50 çıkış.

Ben daha LGS heyecanını yaşıyorum liseye daha var ama liseye bu yıl geçen arkadaşlarım çok heyecanlı.
Hocam onu takmayın bile. Benim umurumda bile değildi o.
 
Hocam benimle birlikte ortaokuldan bir arkadaşım aynı okula gidecek. Ben bilmiyorum ama o oraları biraz bilir. Onunla birlikte gidip gelirim. İlk gün pek sesimin bile çıkacağını sanmıyorum bu arada. Milleti tanımaya çalışacağım ama.
Ona da pek bel bağlama, lisede kendi işini kendin hallet her zaman. Arkadaşın ile 2 aya kalmaz aran açılır.
 
Hocam biz okulu aradık "en geç cuma günü okulun sitesinde yayınlayacağız saatleri" dediler. Ve gerçekten dün okulun sitesinde yayınlandı. Ben sabahçı grubundayım. 7'de ders başı, 12:50 çıkış.

Hocam onu takmayın bile. Benim umurumda bile değildi o.

Hocam biz 9 Eylül'de açılacak mı diye 3 4 kez aradık açan olmadı. Nasıl bir okula düştüm acaba?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı