Türkiye Yunanistan savaşı olabilir mi?

Coderman128

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
7.291
Makaleler
1
Çözümler
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu sıralar Yunanistan'a bir operasyon hazırlığı gündemde. (iddia) hatta şehitliklerde yeni mezarlar açılması bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden sadece Gaziantep'e bu kadar şehit mezarı açılmış merak konusu. Başka şehirlerde de bolca şehit mezarlığı açıldığı iddia ediliyor. Cumhurbaşkanı'nın da sıklıkla bir gece ansızın gelebiliriz demesi de olası bir savaşa işaret.
 
Yunanistan'ın, Türkiye'yi sürekli kışkırtıyor olması ortada tabi Türkiye'nin buna karşılık vermesini bekleyen Amerika ve AB devletleri de pusu da bekliyor. Türkiye her ne kadar alttan alsa da illa ki bir hamlesi olacaktır. Lakin Türkiye'nin üretim bandında çok sayı da savunma ürünleri olduğu için bunun planlamaları olacaktır. Yani bir anda vuralım diye bir olay yok lakin Erdoğan'ın dediği gibi bir gece ansızın her şey olabilir. Suriye'ye de bu şekilde operasyon yaptığımızı unutmayın.
 
Avrupa sadece ilk 7 ayda 80 ton altın rezervi aldı. Bunun sadece 11 tonu türkiyeye ait. Bu genel olarak savaş öncesi hazırlık. Aynısını rusyada yaptı. Rusya daha fazla biriktirmişti. Savaşta bozulan ekonomiyi altın satarak dengeler devletler. Cb'nin "Bir gece ansızın gelebiliriz" açıklamaları açık ve net uyarı niteliği taşımakla beraber savaş hazırlıklarının yapıldığını söyleyebilirim.
EDİT : Türkiye son 7 ayda 80 ton altın aldı. Avrupa değil. 11 ton altın sadece temmuz ayı içerisinde geldi. Yanlışım için affola.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı