Xbox Series S alınır mı?

Harleen

Kilopat
Katılım
13 Temmuz 2018
Mesajlar
2.263
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Xbox'un bu modelini almayı düşünüyorum. Bütçem buna el veriyor. PC toplamayı düşündüm ama istediğim oyunu oynatacağının kesin bir bilgisi yok. Elimde eski bir VGA girişli monitör var. Böyle 2K 4K 1080p vs. böyle şeylere pek takılmam. Game Pass ile kullanmayı düşünüyorum. Beni 5 6 sene götürür mü? alınır mı sizce? Zaten elimde halihazırda Valorant vs. oynayabildiğim bir PC var. Xbox'ta daha çok yeni nesil oyunları rahat bir şekilde takılma korkusu olmadan oynamak istiyorum.
 
5-6 sene sonrasını bilemeyiz. Oyunların ne seviyeye çıkacağı vs. ama şu an yeni nesil de alınabilecek en iyi F/P konsoldur. Fiyatlar daha da uçmadan alın derim.
 
5-6 sene sonrasını bilemeyiz. Oyunların ne seviyeye çıkacağı vs. ama şu an yeni nesil de alınabilecek en iyi F/P konsoldur. Fiyatlar daha da uçmadan alın derim.
Yüksek ayarlarda oynayabiliyorum demi istediğim oyunu? Zaten TV'de oynayamam bizimkiler laf eder. 1360P monitör var onda oynayacağım.
 
Fiyat performans olarak alınır bence zaten yeni nesil başka konsol kalmadı o fiyata 2. el bakabilirsiniz bütçenizi çok zorluyorsa.
 
Bilgisayarım eskidiği ve yeni oyunları oynatamadığı için en iyi F/P ürünü olduğunu düşündüğümden geçen ay series S aldım. AC Origins, Far Cry 5 bitirdim 1 ayda. Şimdi RDR2 ve AC Odyssey oynuyorum. Görüntü kalitesi gayet iyi. Benim gibi mouse ve klavyeye alıştığını ve gamepad ile oynayamayacağını düşünüyorsan endişe etme. Optimize edildiği için bilgisayarda oynadığın gamepadden daha kolay Xbox'ta oynaması/nişan alması vs.

Bunlar dışında makine 2 saat aralıksız oynadıktan sonra ısınıyor, büyük bir fan açıklığı var ama içinde fan olduğunu düşünmüyorum, çünkü makine aşırı sessiz. Ben şahsen 5-6 saat aralıksız oynadım, ısınmanın çok nadir FPS düşüşleri dışında sıkıntısını görmedim.

Özetle makine iyi. Alırsan en az 5 sene yeni çıkan oyunları oynayabileceğini düşünüyorum rahatlıkla. Bilgisayarını upgrade edersen 5 sene sonra çıkan en yeni oyunu oynayamama/çok düşük ayarlarda oynamak zorunda kalma olasılığın her zaman var.

Not: Benim bilgisayarım hala duruyor. Bilgisayarı satıp konsol almanı kesinlikle önermem. Bilgisayar candır.
Edit: Series S alırsan düzenli olarak pil almak zorunda olduğunu unutma. Duracell dışında pil alırsan özellikle titreşim açık kullanırsan piller hemen bitiyor. Duracell titreşimsiz 1 hafta, titreşimle 4-5 gün kadar götürüyor. (tabi ki kullanım oranına bağlı bu dediğim günde ortalama 3 saat civarı için) bu yüzden önerim duracell'in şarj edilebilir pillerini ve şarj istasyonunu alman. Ortalama 400 küsür TL'ye satılıyor internette.)
 

Geri
Yukarı