Meral Akşener: "Kılıçdaroğlu, 6'lı masanın adayı değil"

Meral akşener sonuna kadar haklı hiçbir şekilde iyi partiye danışılmadan Kılıçdaroğlu'nun ben aday olacağım gibisinden söylemler söylemesi yanlış. Diğer partilere danışmadan ve onların onayı olmadan aday olacağını da zannetmiyorum ki bence iyi Parti'de Kılıçdaroğlunun aday olmasını istemiyor.
 
Bu zamana kadar hep AKP seçimi kazandı, (büyük seçimi diyorum) yine kazanır maalesef. Çok iyi ülkelerde yetişen, şanslı bir ailenin çocuğu olarak hayata gelmek isterdim. Ayrıca şunu da belirteyim, oyum direkt olarak sayın Kılıçdaroğlu'nadır.
Sanki Kılıçdaroğlu da iyi yönetecek ülkeyi. Eğer Kılıçdaroğlu gelir ise en az 5 kat daha kötü yönetir. Ne buluyorsunuz şunda anlamadım, küçük kardeşim bile daha iyi siyaset yapar.
 
O konuda detaylı bir araştırma yapmadım ama maddenin altında böyle yazıyordu. İpler adamın elinde zaten, olmayan koşulu yaratır.
Meclisde yasa değişikliği yapabilir ama bunun için chp ve diğer partilerin olumlu oy vermeleri gerekir. Onun haricinde aday olursa kendi yazdığı onayladığı anayasaya karşı gelmiş olur. Bilgim bu şekilde yakında çıkar ortaya herşey.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı