Moderasyon hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de geçen bir konuya fiyat ile ilgili mesaj attığım için ceza yemiştim gerksiz mesajlar ile ilgili. Karşı çıktığımda ise bana konunun fiyat ile ilgili bilgi verilmesine kapalı veya yasak falan denilmişti ancak ben konuya baktım ve böyle bir yasak olduğunu görmedim yani ben nereden bileyim böyle bir şey olduğunu. Eğer görülüyorsa da nasıl görülüyor fikri olan yazabilir mi?
 
@YigiTZ0 Önemli olan seninle aynı sorunu yaşayan insanlar bu yaşadıkları sorunu Google'ye yazdıklarında senin açmış olduğun konuyu görmeleri. Yani Technopat'ı görmeleri ve forumun tıklanma kazanması. Bir insan senin yazdığın sorunun aynısını Google'ye yazıp Technopat'a tıklanma kazandıramaz ancak ''bilgisayar mavi ekran verip reset atıyor'' yazıp Technopat'ta açmış olduğun konuyu görebilir. 2 ay sonra bile bu konuyu görebilirler.
Bunun iyi yanları da var. Mesela 2 yıl önce açılmış konuyu hala rahatlıkla bulabiliyoruz ve sorunumuzu hiç konu açıp cevap beklemeden çözebiliyoruz.


Banlanmadığına şahit oldum.
Benim sorunum mavi ekran verip reset atması değildi. Reset attıktan sonra olan olaylar için yardım istemiştim. Bu olayı yazsalardı başlığa asıl benimle aynı sorunu yaşayan insanlar tıklayabilirdi.
 
Benim sorunum mavi ekran verip reset atması değildi. Reset attıktan sonra olan olaylar için yardım istemiştim. Bu olayı yazsalardı başlığa asıl benimle aynı sorunu yaşayan insanlar tıklayabilirdi.
Bazen dozunu tutturamadıkları oluyor.
 
Konular red yediğinde sebep belirtilmiyor, kurallar hep esniyor falan. Önceden yapılan haksızlık hakkında konu açtım sebep belirtilmeden 3 kere konu kapatıldı açılmadan. Bu tarz şeyleri konuşmak için açıyorum yanıt vermeden kapatmaları çıldırtıcı bir hareket. Onun harici başka bir düşüncem yok, görevlerini iyi yapıyorlar.
 
AKP neyse moderasyon odur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen art niyetli olduklarini dusunmemek elde olmuyor. Herhangi bir sorunumu herhangi bir moderatorle hicbir zaman cozemiyor gibiyim.

Uygunsuz uslup cezasi almisim mesela, itiraz adina raporladiktan sonra kisa zamanda ulasti moderator. Uygunsuz uslup olduğunda diretince gercekten o sorunu cozemeyecegimize inandim, raporun yöneticiye atanmasini istedim. 3 saat sonra uyari sonlandirildi. Kaldirilmadi da. Su an en son ceza uygunsuz uslup olarak gozukuyor olmali.

Konuda tartismayi bitirmisim, konudan cikmisim; bir bakiyorum ceza almisiz. :D Elemana dedigim de tam olarak "rezil fikirlerin ve üslubun ile seni bas basa bırakıyorum". Elemanin üslubunu yanlisliyorum, cezayi ben yiyorum.

Galiba her seferinde yeni arkadaslara denk gelip duruyorum, anlamadim. Her seferinde isi yonetici ile mi çözeceğiz artik bilemiyorum.
 
Saygılar, sevgiler.

1664390993089.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı