RAM'im %52 kullanılırken swap alanı %19 kullanılıyor. RAM'in full dolu olması gerekmez. Önemsiz işleri swapte tutar RAM'i doldurmaz. Yanlış bilgi.Hiçbir işe yaramayacak bir özellik. Depolama alanından kullanarak RAM varmış gibi önbellek dosyalarını orada tutuyor ama çalışması için telefonun bütün RAM'ini kullanıyor olman lazım yani boşa açma bir işe yaramaz. Aktarım hızı RAM kadar hızlı olmadığı için RAM gibi olmuyor zaten.
Bu özellik çoğu marka da var. Ben kullanıyorum ve işe de yarıyor. Senin hafızandan bir miktar alıp RAM'e dönüştürüyor yani bunu RAM takviyesi olarak düşün. Hafızanı biraz kullanıyor ama performansı artıyor. Ben çoğunlukla 3 ya da 5 GB sanal RAM kullanıyorum.Arkadaşlar telefonumda şöyle bir özellik farkettim bu ne işe yarıyor?
Bu nedir acaba?
Bence gayet güzel bir özellik. Zaten adı da üstünde sanal RAM. Ben oyun oynarken veya başka şeylerle uğraşırken işime yarıyor. Sanal RAM kullanmadan önce telefonun boşta kalan RAM'i 1.50 GB'a kadar düştüğü olmuştu ama sanal RAM'i açınca bu ortalama 4 GB'a yükseldi.Hiçbir işe yaramayacak bir özellik. Depolama alanından kullanarak RAM varmış gibi önbellek dosyalarını orada tutuyor ama çalışması için telefonun bütün RAM'ini kullanıyor olman lazım yani boşa açma bir işe yaramaz. Aktarım hızı RAM kadar hızlı olmadığı için RAM gibi olmuyor zaten.
RAM'im %52 kullanılırken swap alanı %19 kullanılıyor. RAM'in Full dolu olması gerekmez. Önemsiz işleri swapte tutar RAM'i doldurmaz. Yanlış bilgi.
Dostum cihaz zaten 4 GB RAM normal kullanıma yeter önemsiz işleri tutar diyorsun fakat sonuç olarak bir işe yaramıyor sadece RAM kullanımını azaltıyor herhangi bir performans artışı yaşamaz 4 GB RAM yeter zaten yanlış bilgi değil ayrıca çoğu kişi FPS artırdığını düşünüyor o yüzden.
Dostum FPS artırıyor diyen oldu mu? Sen de RAM kullanımı azalıyor diyorsun bu performans artışı için önemli bir etken. Çelişki var burada.Dostum cihaz zaten 4 GB RAM normal kullanıma yeter önemsiz işleri tutar diyorsun fakat sonuç olarak bir işe yaramıyor sadece RAM kullanımını azaltıyor herhangi bir performans artışı yaşamaz 4 GB RAM yeter zaten yanlış bilgi değil ayrıca çoğu kişi FPS artırdığını düşünüyor o yüzden.
Hele ki supsend durumunda kaldılar ise.Arka planda birçok uygulama aç, yetiyor mu bakalım 4 GB?
Bu özellik çoğu marka da var. Ben kullanıyorum ve işe de yarıyor. Senin hafızandan bir miktar alıp RAM'e dönüştürüyor yani bunu RAM takviyesi olarak düşün. Hafızanı biraz kullanıyor ama performansı artıyor. Ben çoğunlukla 3 ya da 5 GB sanal RAM kullanıyorum.
Bence gayet güzel bir özellik. Zaten adı da üstünde sanal RAM. Ben oyun oynarken veya başka şeylerle uğraşırken işime yarıyor. Sanal RAM kullanmadan önce telefonun boşta kalan RAM'i 1.50 GB'a kadar düştüğü olmuştu ama sanal RAM'i açınca bu ortalama 4 GB'a yükseldi.
Arka planda birçok uygulama aç, yetiyor mu bakalım 4 GB?
Oyun oynarken yaramaz oyun drop yer çünkü depolama diski ile RAM'in aktarım hızı aynı değil o yüzden RAM diye bir şey çıkmışya ortaya. Sadece RAM kullanımını azaltır o kadar 4 GB RAM yeter normal kullanıma
Dediğim gibi normal kullanım için söz ettim arka plana fazla uygulama açmak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.