Redmi 6A için Custom ROM önerisi

Lusyz

Hectopat
Katılım
13 Mart 2021
Mesajlar
5.027
Çözümler
12
Yer
Samsun/Atakum
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son 3 yıldır neredeyse ROM işleriyle uğraşıyorum ve bir sürü ROM denedim bir de size sorayım telefon yazılımından anlayanlardan @Umut Nas hocama sorayım diye açtım konuyu şu an cactus Redmi 6A kullanıyorum nusantra project Custom ROM' dayım sizce iyi mi yoksa başka önerdiğin bir ROM var mı hocam? Birçok telefona ROM atma konusunda sizi gördüğüm için sordum :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazlarda device tree farklılık gösterebildiği için sizin deneyip görmeniz kalan bir durum. ROM'ların buildleri her telefonda aynı çalışmıyor çünkü. Ama sizin telefonunuzu kullananlar cevaplarsa sizde onlara bakarsınız.
 
@Lusyz
Su anki kullandiginiz ROM'dan memnunsaniz farkli bir ROM'a gecmeye gerek yok açıkçası. Cihaziniz icin cok fazla ROM yapilmamis zaten birçoğu unofficial zaten. Gelistiriciler buglari da belirtmemis.

Evet doğru diyorsunuz hocam bu ROM'da biraz fazla bug oluyor offical ROM çok az var daha dogrusu tek bu var sanırım ya bugları göze alıp devam etmek zorundayım ya da performans sıkıntısı çekip MIUI geçmek zorundayım. Son bir soru daha kernel atmak mantıklı mı sizce hocam MIUI geçip kernel atsam mesela.
 

Geri
Yukarı