CS:GO karakterin eli titriyor

eheh3333

Centipat
Katılım
13 Eylül 2022
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba CS:GO oynarken fareyi yavaşça sağa veya sola doğru çevirirken karakterin eli feci şekilde titriyor Crosshair falan titremiyor.
Mouse modelim: SteelSeries Rival 3 Wireless.
Mouse pad kullanıyorum.
 
Cl_bob ayarıyla oynadınız mı? Config falan yüklemiş olabilirsiniz. Şu kodları yazın.
Cl_bobamt_lat 0, cl_bob_lower_amt 0, cl_bobamt_vert 0
 
Mouse pad'in temiz olmasına dikkat edin. Farenizin sağlam olduğuna dikkat edin. Dosya doğrulaması yapın. İnternet bağlantınızı , ping seviyenizi kontrol edin. Eğer bunlardan hiçbirinde bir sorun yoksa muhtemelen CFG kaynaklı bir sorun gibi geliyor.
 
Mouse Pad'in temiz olmasına dikkat edin. Farenizin sağlam olduğuna dikkat edin. Dosya doğrulaması yapın. İnternet bağlantınızı, ping seviyenizi kontrol edin. Eğer bunlardan hiçbirinde bir sorun yoksa muhtemelen CFG kaynaklı bir sorun gibi geliyor.

Peki CFG reseti nasıl yapılır zamanında biraz oynamış olabilirim
 
Peki CFG reseti nasıl yapılır zamanında biraz oynamış olabilirim.

CFG sıfırlanınca oyun ayarlarınız sıfırlanıyor bilginiz olsun. CFG'yi sıfırlamak istiyorsanız Steam'in dosyalarına gelip userdata klasörünü bulmanız gerek. Ona tıklayıp rakamlardan oluşan dosya/dosyalar gelecek. Steam hesabınızın kimliğini bulup o dosyayı silmeniz gerek. Bir hesabınız var ise bir dosyaya tıklayıp hepsini siliyorsunuz. Sonra Steam hesabından çıkış yapıp yeniden giriş yapın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı