Netspeed Yine Zam Yaptı

Milleni ücreti nedir 100 mbps için?
124,90 TL.

Biraz gerçekçi olmak lazım arkadaşlar Millenicom da bugün yarın zam yapmak zorunda kalacak, ben sadece zam mevzusundan dolayı geçmiyorum; Geforce Now'da paket kaybı yaşadığım için geçiyorum.
 
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Türk Telekom 1 Ekimde zam yapacağı belli olduktan sonra diğer TT altyapısı kullanan sağlayıcıların zam yapacağı çok belliydi. Bende Ağustosta geçmiştim ama tekrardan taahhütlü TT geçtim. Geçmeden önce netspeed'e sorduğumda ''Fiyat politikamız müşteri memnuniyeti odaklıdır. Tarife fiyatlarımızda planlanmış bir güncelleme tarihi bulunmamaktadır.'' cevabı aldım. Bence tüm bunlar olurken sizlerin biraz mantıklı davranması gerekiyordu.
 
Bende Netspeed'den geçmeyi düşünüyorum ama çoğu yerde beğenmezseniz çıkmada sorun yaşanıyor gibi şeyler yazıyor. Bu yüzden biraz tedirginim bakacağız artık.

Geçiş işleminde değil de abonelik iptalinde yoruyorlar hocam galiba.
Zaten geçiş yapacağınız zaman mevcut İSS ile siz muhatap olmuyorsunuz; başvurduğunuz firma mutabakat sağlayıp direkt hizmet vermeye başlıyorlar.

Ayrıca son zamanlarda ŞikayetVar kısmında sorun yaşayanlar artmaya başladı; statik IP kullanmayanlara Hindistan tanımlı IP veriyorlarmış, ülkede yasaklı olan içeriklere de Türkiye'den erişemiyorsun haliyle.
 
Geçiş işleminde değil de abonelik iptalinde yoruyorlar hocam galiba.
Zaten geçiş yapacağınız zaman mevcut ISS ile siz muhatap olmuyorsunuz; başvurduğunuz firma mutabakat sağlayıp direkt hizmet vermeye başlıyorlar.

Öyleyse sıkıntı yok hocam sıkıntı yaşarsak başka firmaya geçer kurtuluruz. Teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı