Elektronik EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Ekran Kartı 17.764,15 TL

Teknobiyotik msrp 899$ olan 4080 12g ye 30k fiyat biçmiş ön sipariş alıyor. Bunu gören diğer firmalar da aynısını yapacak. Normalde msrp fiyatını dolar kuru ile çarpıp %25-%30 ekleyince tr satış fiyatı olacakken şuan %80 gözüküyor. 3000 serisi piyasada azalınca fiyatları tavan yapacak. Ekran kartı bulamamaya da hazırlanın bence. AMDyi hiç saymıyorum zaten önce basit can sıkıcı sorunları çözsün sonra ürün çıkartsın.
 
Tam diyordum ki simdi '' biri cikar yaw kardesim bu EVGA destegi kesti alinmaz'' yazmamis derken husrana ugradim 😂 EVGA sattiklari urunlerin arkasinda duracagini acikladi arkadaslar. Ayrica kart NVIDIA'ya ait bir kart olup EVGA sadece sogutmasindan sorumlu. Yani biz karti aldigimizda zaten NVIDIA dan almis oluyoruz. EVGA araci bir nevi.
 
6900 XT de 40 bin TL'ye düşmüş vatanda. Bu nasıl kafa yav 40 bin TL ney
40 bin TL’ye kim niye ordan alsın zaten kart 15-16k civarına bulunabiliyor. Biraz beklenirse.
 
Msrp'nin içinde kar payı vardır bunu yazın bir yere. Üzerine ödediğiniz aklaması mümkün olmayan fark ile, Dubai'yi görüp 0 vergiyle alıp gelebilirsiniz. Yada Avrupa global blue anlaşmalı firmalardan alışveriş yaparak faturasıyla havalimanında vergi iadesi alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı