Fixnet vs Netspeed

Crispen

Hectopat
Katılım
20 Aralık 2021
Mesajlar
1.751
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İki internet sağlayıcısı arasında kaldım. 35 Mbit paketlerini kullanacağım.
Fixnet 35 Mbit 115₺
Netspeed 139₺ denk geliyor arkadaşını getir ile.
Fixnet'i bilgisayarcı tanıdığım kullanıyor memnun, Netspeed'i kuzenim kullanıyor memnun.
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
 
Fixnet yaşadığım yerdeki şubesini 5 sene önce kapattı hiç kullanmadım, tercih sizin ikisi de taahhütsüz.
 
Netspeed kullanıyorum 1 seneyi geçti. Fiyatından ve taahütsüz olmasından dolayı tercih etmiştim. VDSL 100Mbps kullanıyorum gayet iyi. Ama zam yaptılar o kötü oldu. Müşteri temsilcisine ulaşabiliyorum.
 
@Crispen NetSpeed de bazen ilginç problemler hariç 2 yıl ciddi problem yaşamadım. Tek fazla fatura gelmesiydi o problemi yaşamıştım. IP problemi oluyor bazen Kenya bazen Hindistan gibi yerlerde görünüyoruz. Ben dün en ucuz İnternet sağlayıcıları denemeye karar verdim. NetSpeed de zamanında en ucuz ve sıkıntılı bakılıyordu şimdi tavsiye edilenlere girince kullanıcı arttı zam fiyatları da artmaya ve sorunlarda artmaya başlamıştı yetmiyordu bir ara sunucuları akşamları yavaşlama oluyordu.
 
Netspeed nasıl sizce?
2 ay oldu Netspeed geçtim, 09:00-19:00 aradı çalışıyorlar pazar günleri çalışmıyorlar diye biliyorum ama destek talebi oluşturduğunuzda size 24 içerisinde dönüş sağlıyorlar.

Son olarak şunu belirteyim, hiç bir ISS yargılamayın TT altyapı kullanan bütün ISS'ler portları kiraladığı için zaten ellerinden geleni yapıyorlar veya saha ekiplerine bildiriyorlar. Bu süreç saha ekiplerine bağlı olarak işliyor. Bizim farklı ISS tercih etme sebebimiz tamamen fiyat politikasıdır.
 
Son düzenleme:
2 ay oldu Netspeed geçtim, 09:00-19:00 aradı çalışıyorlar pazar günleri çalışmıyorlar diye biliyorum ama destek talebi oluşturduğunuzda size 24 içerisinde dönüş sağlıyorlar.

Son olarak şunu belirteyim, hiçbir ISS yargılamayın TT altyapı kullanan bütün ISS'ler portları kiraladığı için zaten ellerinden geleni yapıyorlar veya saha ekiplerine bildiriyorlar. Bu süreç saha ekiplerine bağlı olarak işliyor. Bizim farklı ISS tercih etme sebebimiz tamamen fiyat politikasıdır.

Tabii ki şu anda uydu ile internet sağlayan mahalle ISS'i kullanıyorum. Ucuza edinip iyi de hizmet almak istiyorum.

@Crispen Netspeed de bazen ilginç problemler hariç 2 yıl ciddi problem yaşamadım. Tek fazla fatura gelmesiydi o problemi yaşamıştım. IP problemi oluyor bazen Kenya bazen Hindistan gibi yerlerde görünüyoruz. Ben dün en ucuz internet sağlayıcıları denemeye karar verdim. Netspeed de zamanında en ucuz ve sıkıntılı bakılıyordu şimdi tavsiye edilenlere girince kullanıcı arttı zam fiyatları da artmaya ve sorunlarda artmaya başlamıştı yetmiyordu bir ara sunucuları akşamları yavaşlama oluyordu.

Yani akşamları sıkıntı olması sıkıntı biraz ping sorunu oluyor mu?

Netspeed kullanıyorum 1 seneyi geçti. Fiyatından ve taahhütsüz olmasından dolayı tercih etmiştim. VDSL 100Mbps kullanıyorum gayet iyi. Ama zam yaptılar o kötü oldu. Müşteri temsilcisine ulaşabiliyorum.

Evet iki gün önce 124₺ idi şimdi 149₺
 

Geri
Yukarı