DeepCool GAMMAXX L360 A-RGB 360mm Sıvı Soğutma 1.985,04 TL

Katılım
1 Ekim 2019
Mesajlar
15.836
Makaleler
6
Çözümler
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.

2000 TL altında 360mm'lik sıvı soğutmalar kalmadığını düşünürsek bir süredir indirim dahilinde olan DeepCool GAMMAXX serisinin alınabilir olduğunu düşünüyorum. Eğer bu konuda bir aksiyon almak isteyen kullanıcılar varsa yönelebilirler.


 
Son düzenleme:
Merhabalar.

2000 TL altında 360mm'lik sıvı soğutmalar kalmadığını düşünürsek bir süredir indirim dahilinde olan DeepCool GAMMAXX serisinin alınabilir olduğunu düşünüyorum. Eğer bu konuda bir aksiyon almak isteyen kullanıcılar varsa düşünebilirler.


1970 lira olmuş
 
Bu seri nasıl acaba yorumu olan var mı? 240'lık beyaz olanını düşünüyorum da işlemci cayır cayır yancak işlemci değil. Çok gürültülü mü ışıklandırması falan iyi mi tek merak ettiğim bunlar.
 
Bu seri nasıl acaba yorumu olan var mı? 240'lık beyaz olanını düşünüyorum da işlemci cayır cayır yanacak işlemci değil. Çok gürültülü mü ışıklandırması falan iyi mi tek merak ettiğim bunlar.
Çalışma girdisini siz belirledikten sonra ses konusunda da optimuma ulaşırsınız. Işıklandırma hususundaysa ARGB olduğu için farklı senaryoları anakart yazılımından sağlarsınız.
 

Geri
Yukarı