TUF Gaming 3070 Ti FurMark testinde 96 FPS veriyor

% kaç fanda 65 gördüğünden bahsetmemiş. Ayrıca TUF kafa bir seri değil. 3070 Ti'da 100W çeken bir kart değil. Gayet normal bir sıcaklık 65 derece.
 
% Kaç fanda 65 gördüğünden bahsetmemiş. Ayrıca TUF kafa bir seri değil. 3070 Ti'da 100W çeken bir kart değil. Gayet normal bir sıcaklık 65 derece.

Bilmediğimden soruyorum, kafa bir seri değil dediğiniz ne oluyor tam olarak? Ve beni en çok endişelendiren FPS değerleri onlar normal mi?

Bugün ya geri iade edeceğim ya da alacağım son günüm yardım ederseniz sevinirim. Hata yapmak istemiyorum
 
Bilmediğimden soruyorum, kafa bir seri değil dediğiniz ne oluyor tam olarak? Ve beni en çok endişelendiren FPS değerleri onlar normal mi?

Bugün ya iade edeceğim ya da alacağım son günüm hata yapmak istemiyorum.

Hocam hayırlı olsun. Mining çıkması aldınız sanırım. Fiyatları ne kadar şu an ortalama? Sıcaklıklar normal bu arada.
 
Sıcaklıklarda vs bir sıkıntı görünmüyor. Tabi %100 fanda değilse. Kafa seri değil derken Rog, Suprim, FTW3 değil demek istedim. Bende de 3070 Ti vardı ama monitör 2K olduğu için ben hep 2K'da test ederim. 1080P değerlerini bilmiyorum o yüzden.
 
Hocam hayırlı olsun. Mining çıkması aldınız sanırım. Fiyatları ne kadar şu an ortalama? Sıcaklıklar normal bu arada.

Hocam mining çıkması değil aldığı kişi 6 ay MMO oynamış sadece. 9.500 TL aldım. 2025 yılına dek garantili.

Sıcaklıklarda vs bir sıkıntı görünmüyor. Tabii %100 fanda değilse. Kafa seri değil derken ROG, Suprim, FTW3 değil demek istedim. Bende de 3070 Ti vardı ama monitör 2K olduğu için ben hep 2K'da test ederim. 1080p değerlerini bilmiyorum o yüzden.

Akşam bakayım yüzde kaç size atayım olur mu?
 
5-10 dk yeterli. Arkada HWInfo'da aç, orada kayıtlı kalsın değerler.
 
İndirip kurabilirsin. Açarken sadece sensörler kısmını tikle. Açık dursun kapatma.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı