GTA 5'ten daha optimize oyun gördünüz mü?

Lusyz

Hectopat
Katılım
13 Mart 2021
Mesajlar
5.035
Çözümler
12
Yer
Samsun/Atakum
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTA 5'in optimizasyonu gerçekten çok muhteşem 25 30 FPS'ler bile akıcı oluyor normalde başka bir oyuna girsek 25 30 ile oyun rezalet olur ama GTA 5 çok iyi bir sistem yapmış daha önce böyle bir sisteme rastladiniz mi?
 
MSAA ayarını 8x yapınca yamuluyor, grass quality ve water quality gibi ayarlar grass olmayan veya water olmayan yerde dahi FPS düşürüyor, bunun neresi optimizeli? GTA 5'e iyi optimizasyonlu dememizin tek bir sebebi var, o da GTA 4'ün optimizasyonunun aşırı kötü olması.
 
Düşük FPS’de akıcı gözükmesinin sebebi tam olarak optimizasyon ile alakalı değilmiş gibi geldi bana emin olmamakla birlikte. Ek olarak bu akıcı gözükme olayı 30 FPS olmasına rağmen Order’da baya iyiydi. Optimize olarak Doom oyunları diyebilirim.
 
MSAA ayarını 8X yapınca yamuluyor, grass quality ve water quality gibi ayarlar grass olmayan veya water olmayan yerde dahi FPS düşürüyor, bunun neresi optimizeli? GTA 5'e iyi optimizasyonlu dememizin tek bir sebebi var, o da GTA 4'ün optimizasyonunun aşırı kötü olması.

Karttan karta değişir hangi kartta Ultra ayarlar denediniz ki :D
 

Geri
Yukarı