BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Millet İttifakına katılıyor

TC Zafer Arslan

Hectopat
Katılım
21 Ekim 2020
Mesajlar
2.351
Makaleler
1
Çözümler
21
Sayın Hüseyin Baş Tele 1 Yayınında, beni Millet İttifakına alsınlar demişti. İyi Partiden olumlu geri dönüş geldi. Hüseyin Baş'ı tanıdığım kadarıyla siyaseti güzel, ilkelerine sahip çıkan bir lider. Ayrıca sığınmacı sorununu kökten çözmekte kararlı olan birisi. Umarım Millet İttifakı için güzel şeyler yapar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Bu 6+1 fark etmez hepsi gelse bir tane Erdoğan etmez kazanamazlar. Erdoğan'ı yenebilme ihtimali olan tek kişi sağ kesimin istediği sol kesimin arkası yansa da dürüstlüğünü bildiği için ses çıkaramadığı aday Mansur Yavaş'tır. Mansur beyimiz belediyeyi yönetirken yorulmuş, şu an ağır bir ekonomik sıkıntılarda olduğu için devlet yönetmeye sıcak bakmıyor gibi görünüyor o yüzden RTE tek kale maça çıkıyor. 2 KG portakal alıp RTE'nin karşısına koysam Kılıçdaroğlu'ndan daha çok oy alır. Ümit Özdağ, Muharrem İnce bunlar fos, hepsi meclise girip hazineden pay kapmaya çalışan siyasi partiler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Davutson'u atarlarsa yine 6'lı masa olur. :)
Davutoğlu ülkenin muhafazakar kanadını yönetir. Muhafazakar kesimin Cumhuriyet Halk Partisi, İyi' gibi partilere oy verme ihtimali düşük. Fet*' terör örgütüne sevgiler yağdıran Davutoğlu, Üyesinin Fet*cü olduğu iddia edilen iyi parti ve gençlerin pek fazla güvenmediği Kılıçdaroğlu. Muhalefet hukümetten beter şahsımca. Mansur Yavaş veya Muharrem İnce bu ülkeyi yönetebilir. İsterse 10'lu masa kurulsun KK' aday olursa seçimi KK' değil Türk Gençliği kaybeder.
 
@Punish3r Hüseyin Baş, babası gibi Atatürkçü birisi. Mansur Yavaş'ı oda destekleyecektir. Kendisi gençlere çok dikkat eden birisi. Gençler de Mansur Yavaş'ı istiyor. Bu isteği görmezden gelmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı