Tor Browser günlük kullanıma uygun mu?

Bence günlük kullanım için uygun değil, yavaş.
 
Değil. Bağlantı çok yavaş. Eğer Tor kullanmam gerekiyor derseniz Brave tarayıcısına bakabilirsiniz. Tor üzerinden sitelere bağlanma özelliği var. Tor Browser kadar güvenli mi derseniz, değil.
 
Değildir. Aşırı yavaş çalışıyor.

Bir de bazı hallerde güvenlik riski olduğu söyleniyordu. Sanırım onlar *.onion linkleri için kullanılan köprü bağlantıları yüzünden. Normal sitelerde belki sorun olmaz.
 
Günlük kullanım için Vivaldi, Brave, Firefox gibi alternatifleri tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Eğer onion uzantılı sitelere girmeniz gerekli ise Brave daha uygun olacaktır ama RAM tüketimi konusunda pek başarılı değil diye biliyorum.

Brave, kaynak tüketimi konusunda başarılı.
 
Uygun değil. Birçok web sitenin güvenlik duvarından bile geçemezsiniz. Üyelikleriniz veya diğer işlemleriniz spam olarak algılanır. Birçok fonksiyon da çalışmaz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı