"D3D11 compatible GPU feature level 11.0" hatası çözülebilir mi?

Ryzen işlemcilerde G ibaresi olan işlemciler, Intel işlemcilerde F ibaresi olmayan tüm işlemciler APU grafik birimine sahiptir. Hocam böyle bir şey yazıyor Intel'lerde var diyorlar hocam peki güvenli modda ekran kartını devre dışı yapsam orada denesem yani bir şey olur mu?
Yanlış biliyorsunuz. Intel için her islemcide Radeon grafik birimi olmaz. Her Intel işlemciye APU denmez. Zaten ekran kartı devre dışı kalırsa da olmaz. Denemek ise size kalmış.
 
Yanlış biliyorsunuz. Intel için her islemcide Radeon grafik birimi olmaz. Her Intel işlemciye APU denmez. Zaten ekran kartı devre dışı kalırsa da olmaz. Denemek ise size kalmış.

Hocam bunu da Technopat'ta söylüyorlar beğeni almış orada zaten her işlemcide demiyor hocam F ibaresi olmayan tüm işlemcilerde var diyor ben de soruyorum hocam güvenli modda denesem peki?

@yener999 örneğin.

1667674964638.png


1667675001964.png
 
Deneme konusunda karar sizin. Intel işlemcilerde de dahili grafik birimi olanlar var ama Radeon olanlar çok az. Onlar da yanlış biliyor. AMD için K serisi olan APU'lar da var. 7870K gibi. Neyse isterseniz farklı konu açabilirsiniz.

@BlackMaster zaten burası malum yer, biz değiliz.
 
Deneme konusunda karar sizin. Intel işlemcilerde de dahili grafik birimi olanlar var ama Radeon olanlar çok az. Onlar da yanlış biliyor. AMD için k serisi olan APU'lar da var. 7870k gibi. Neyse isterseniz farklı konu açabilirsiniz.

@BlackMaster zaten burası malum yer, biz değiliz.

Hocam yani bora dere yanlış mı biliyor çünkü beğenmiş, hocam sizin gibi Radeon dememişler. Neyse hocam güvenli modda deneyeceğim için haber veririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı