Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Evet kutudan çıkıyor, bir ucu usb tip a diğer ucu tip b, tip b monitöre giriyor. Bu bağlantı sayesinde bilgisayardan monitör ayarlarını klavye mouse ile yapabiliyorsun, kısayol tuşu atayıp monitör parlaklığını kontrastı falan kontrol edebiliyorsun (osd sidekick yazılımını kurman gerekiyor) Ve ekstradan monitördeki usb portlarını aktif ediyor bu bağlantı.
Peki razerın ürünlerinde olduğu gibi o kabloyu bağladığımda direkt kendi mi sidekick yazılımı indiriyor yoksa siteden kendim mi indirmem lazım?
 
Peki razerın ürünlerinde olduğu gibi o kabloyu bağladığımda direkt kendi mi sidekick yazılımı indiriyor yoksa siteden kendim mi indirmem lazım?
Gigabyte'ın sitesinden indiriyorsun modeline özel olarak.

Ben Trendyol üzerinden almıştım ölü pixel çıkmadı İtopya üzerinde iade edilen üründe satılıyor galiba
Ben İtopya'dan aldım bir sorun yok, teknoloji birazcık da şans işi.
 
İtopya'nın iade koşulları nasıl bu monitör için? 1 adet ölü pikselde değişim yapıyorlar mı yoksa belli bir sayıda ve birbirlerine yakın mı olması gerekiyor?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı