Ben meslek lisesinde olmama rağmen -meslek liselerinde konular zor değildir- 20 aldım. Sen yine iyisin
3 hafta sağlık sebeplerinden ötürü matematik dersine giremedim tabii. Okul başlayınca matematikçiden azar yiyeceğim 
Ben 28 aldım hocam sen çok iyi almışsın vallahi.
Arkadaşlar, normalde 20-30 falan bekliyordum e-Okul'dan baktığımda şok oldum 60 girmiş hoca. Benim aldığım not 60 mı yoksa hoca mı ekleme yaptı bilmiyorum ama mutlu oldum. Sizce ortalamanın altında mı?
ortalama. 70 80 arası iyidir bence hocamArkadaşlar, normalde 20-30 falan bekliyordum e-Okul'dan baktığımda şok oldum 60 girmiş hoca. Benim aldığım not 60 mı yoksa hoca mı ekleme yaptı bilmiyorum ama mutlu oldum. Sizce ortalamanın altında mı?
İyi almış diyenin kendine saygısı yok. 60 çok kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.