Mavericks Kurulumu - IOBluetoothHCIController hatası

relaxmovie

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2013
Mesajlar
16
Masaüstü bilgisayarımda hiçbir problem olmadan kurulumu başarıyla tamamlamama rağmen; laptopumda boot menüsü açılırken ekran çözünürlüğü bozuluyormuş gibi oluyor. Resim :

tzh0z.jpg


Bununla birlikte; USB simgesine tıklayıp kurulumun başlamasını bekliyorum. Kurulum sırasında siyah ekrandaki yazılar akmaya başlıyor. Birkaç satır sonunda ekran şu hale geliyor ve aradan 2-3 dakika geçince donuyor:

tzh2u.jpg


Ne komut ekranına girebiliyorum ne de başka bir yere. Yardımlarınızı bekliyorum.

- - - Güncellendi - - -

Bu bölümü aştım arkadaşlar şimdi de ekran akarken şu hatada duruyor:

tzmhf.jpg


Şimdi ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sorunu. GraphicsEnabler=Yes ile dener misiniz. Ayrıca bir önceki hatayı nasıl aştığınızı da forum kuralları gereği yazmanız lazım. Bir de resim yüklemek için Imgur kullanın. Hızlıresim çöptür! Resimleri siliyor zamanla!

Anladım. Hatayı USB bellek içine Chimera isimli bootloader'ı kurup, laptop açıldığında hiçbirşey yapmadan (F8'e basıp boot göstermeden) bıraktım ve Clover boot ekranı sorunsuz bir şekilde açıldı. GraphicsEnabler=Yes/No IGPEnabler=Yes/No -v -x -f gibi komutları denedim fakat netice alamadım. Başka çözüm öneriniz var mı Recep Bey?
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı