Merhaba Technopat!

Hocam bu konuyu bir okuyun.
Az çok önemli kısımları okudum zaten kayıt olurken hocam. Korsana destek olmamasını beğendim mesela 👍

Teşekkür ederim, hoş buldum :)

Bütün forumları unutun. Burası Sosyal!
Hadi bakalım zamanla öğreneceğiz, alışacağız artık :D
 
Hoşgeldiniz hocam, forumda kaliteli insanlar ve kaliteli sohbet var. Bu arada üstü açık araba kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Öncelikle hoş buldum. Dediğiniz gibi düzgün bir siteye benziyor, sanırım burada daha uzuun süre zaman geçireceğiz :)
 
Burası Sosyal dilediğin gibi takıl. Arada bir erişim sorunu yaşayabilirsin normal. Yazım kurallarına dikkat etmeyi unutma.
İmla kurallarına genelde çok dikkat etmeye çalışıyorum. Burası biraz katı bir forum ama çok daha güzel. Tam aradığım gibi çıktı çok sevindim. Bazı forumlarda adamın ne dediğini bile anlayamıyorum. O kadar karışık ve hatalı yazıyorlar ki..
 
Hoş geldiniz. Siyasi konularda malum partiyi savunmadığınız ya da ılımlı olmadığınız sürece rahat rahat takılırsınız forumda. Bir de ekleri düzgün kullanmayı unutmayın, bir sürü ceza yersiniz sonra. Bu ceza durumu virgül ve noktanın düzgün kullanımı için de geçerli.
 
Merhaba Technopat üyeleri. Bu foruma yeni katıldım. Daha önceden bir çok foruma katılmışlığım var ama buralarda yeniyim. Ortam nasıl? Eğlenceli mi?
Soracağını sor, cevabını al ve forumu kapat. Başkalarına destek olmak istiyorsan incelemeler yaz ve forumu kapat. Modlar ile tartışmaya girme, zaten düzgün cevap vermiyorlar ve hatalarını kabul etmiyorlar, o yüzden cezanı al ve forumu kapat. Siyasi veya dini konu görünce direkt forumu kapat.
Canın sıkıldı ve gülmek istersen "En çok güldüğünüz Technopat konuları" isimli konuya gir, gül ve forumu kapat.
Kısacası bu forumda çok zaman geçirme. Kafayı yersin. İşini gör ve forumu kapat.
Oturur medeni insanlar gibi tartışırım, tartışmalardan bir şey öğrenirim falan diye düşünüyorsan, forumu kapat.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı