AGT Kurye şaşırtmıyor

demircay

Kilopat
Katılım
22 Mayıs 2017
Mesajlar
2.056
Makaleler
1
Çözümler
19
Selam, geçen günkü Amazon kitap fırsatlarından ben de yararlandım ve kitap sipariş ettim. Bugün günlerden 18 Kasım cuma. AGT Kurye ile gönderim sağlanan kitaplarım henüz elime ulaşmadı. Yine AGT şaşırtmadı. 2 gün üst üste ayrı siparişler verdim ve bu siparişlerim 2 kargo firmasına bölüştürüldü, biri "Kolay Gelsin" diğeri bu konumun ana karakteri olan AGT. İlk gün verdiğim siparişim, Kolay Gelsin tarafından ertesi gün sabah saatlerinde kapıma gelirken, AGT aynı günün akşamı benimle şu mesajı paylaştı "Eve geldik yoktun." müşteri hizmetlerini aradığımda ise, sistemsel problem olabileceğini ve sistemin kendiliğinden mesaj yollamış olabileceğini söylediler, ben de problem çıkmasın diye sindirdim. Bugün ise yine sabah erken saatlerde Kolay Gelsin bana teslimatı sağlarken AGT hala dağıtımda gözüküyor. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve artık bugün teslim edin dedim. Bana 22.00'da dağıtımın bittiğini, o zamana kadar yüksek ihtimalle teslim edileceğini söyledi. Bakalım, ilerleyen saatlerde "geldik yoktun" ekranı mı göreceğim yoksa "teslim edildi" ekranını mı göreceğim sizlerle paylaşacağım.

Edit 3. resim: Allah Allah öyle mi olmuş ya? Ne yani, ailecek sağır olduk sanırım kapı çalıyor açmıyoruz. :D

IMG_0536.jpeg
Screenshot_3.jpg
Screenshot_4.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu geçen sene ben de yaşadım AGT ve PTT dışında hiçbir kargo şirketinde bu sorunu yaşamadım şu zamana kadar.
 
Selam, geçen günkü Amazon kitap fırsatlarından ben de yararlandım ve kitap sipariş ettim. Bugün günlerden 18 Kasım cuma. AGT Kurye ile gönderim sağlanan kitaplarım henüz elime ulaşmadı. Yine agt şaşırtmadı. 2 gün üst üste ayrı siparişler verdim ve bu siparişlerim 2 kargo firmasına bölüştürüldü, biri "kolay gelsin" diğeri bu konumun ana karakteri olan agt. ilk gün verdiğim siparişim, kolay gelsin tarafından ertesi gün sabah saatlerinde kapıma gelirken, agt aynı günün akşamı benimle şu mesajı paylaştı "eve geldik yoktun." müşteri hizmetlerini aradığımda ise, sistemsel problem olabileceğini ve sistemin kendiliğinden mesaj yollamış olabileceğini söylediler, ben de problem çıkmasın diye sindirdim. Bugün ise yine sabah erken saatlerde kolay gelsin bana teslimatı sağlarken agt hala dağıtımda gözüküyor. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve artık bugün teslim edin dedim. Bana 22.00'da dağıtımın bittiğini, o zamana kadar yüksek ihtimalle teslim edileceğini söyledi. Bakalım, ilerleyen saatlerde "geldik yoktun" ekranı mı göreceğim yoksa "teslim edildi" ekranını mı göreceğim sizlerle paylaşacağım.

Edit 3. resim: Allah Allah öyle mi olmuş ya? Ne yani, ailecek sağır olduk sanırım kapı çalıyor açmıyoruz. :D

Eki Görüntüle 1577208Eki Görüntüle 1577199Eki Görüntüle 1577200

Şu agt kadar [spoıler="***"]aptal [/SPOILER]bir firma görmedim. Kusura bakmayın ama agt lafını her duyduğumda birilerini yumruklayasım geliyor. Kolay gelsin firması ne olursa olsun geldiklerinde arıyor, evde kimseyi bulamazlarsa kapının önünde resim çekiniyor biz geldik yoktunuz demek için. Agt ise gelmemelerine rağmen geldik diyor. Böyle bir şirket dünyada var olmamalı cidden.
 
Aynı durumu yaşadım komik tarafı ise 23:30 da sistem hatası olmuş bugün getirilecektir demeleri.

Anlaşmalı mı açıldı konular 😀
610932E4-B07B-44F0-B925-7F0F193572D2.jpeg
 
Amazon'un geldiği ilk zamanlar agt gerçekten mükemmel bir hizmet kalitesi sunuyordu. Sanırım sonradan illere bayilikler açtıkça ya da bayilikleri büyütmeye başladıkça daha da kötüye gittiler. Son 1 yıldır erken getirdikleri 1 kargom bile olmadı eskiye göre.
 
Amazon'un geldiği ilk zamanlar agt gerçekten mükemmel bir hizmet kalitesi sunuyordu. Sanırım sonradan illere bayilikler açtıkça ya da bayilikleri büyütmeye başladıkça daha da kötüye gittiler. Son 1 yıldır erken getirdikleri 1 kargom bile olmadı eskiye göre.
Hocam Amazonu boşverin. Adamlar papara kart'ı 1 ayda getirmiyorlar. Kardeşime 3 gün içinde gelen kart ( aynı evde yaşıyoruz ) bana 1 ayda gelmedi.
 
Hocam Amazon'u boş verin. Adamlar Papara Kart'ı 1 ayda getirmiyorlar. Kardeşime 3 gün içinde gelen kart ( aynı evde yaşıyoruz ) bana 1 ayda gelmedi.

Hizmet kalitesini dibe çekti adamlar. Umarım kolay gelsin şirketi kaliteyi bozmadan daha fazla bölgeye açılırda rahat ederiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı