mertkaradag
Hectopat
- Katılım
- 28 Kasım 2021
- Mesajlar
- 207
- Çözümler
- 2
Görselde görüldüğü üzere böyle bir hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir? Uçaktan atladığım zaman geliyor bu genelde.
Hocam 13 dosyayı indirmeden de girebiliyordum Steam üzerinden fakat sonra sildim battle.net'ten indirdim. Dediğiniz gibi de scan yapmama rağmen devam etti.Hocam bir önceki konuda 13 dosya sormuştunuz onu nasıl atlatıp oyuna girebildiniz ben hala giremedimde yardımcı olabilir misiniz?
Ha bir de hocam bir Battle Net'e girip scan diyin olmayan dosyaları yükler.
Hocam 13 dosyayı indirmeden de girebiliyordum Steam üzerinden fakat sonra sildim battle.net'ten indirdim. Dediğiniz gibi de scan yapmama rağmen devam etti.
Hocam Game driver yükleyin driverları güncelleyin sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Pardon Hocam Geforce Experience'den Driverları Güncelleyin olur belki.Game driver derken nasıl yani.
Hocam sanırım sorunu bir nebze çözdüm. Sorun benim Windows 10'umun güncel olmaması ile ilgiliymiş. Windows Update'den bilgisayarı güncelleyince Battle Royale'de sorun çözüldü. DMZ için şu anlık hâlâ bir şeyler arıyorum fakat Battle Royale kısmında sorun çözüldü. @Enes Karatepe belki işinize yarar hocam.
Pardon hocam GeForce Experience'tan driverları güncelleyin olur belki.
Hocam Battle Net'ten indirdim. Gene oyuna giremiyorum scan and repair dedim. No repair requied dedi. Windows'umda güncel ondan sonra tekrar açmaya çalıştığımda güvenli mod dedi vesaire vesaire çıldırttı ya uğraşmam daha yine de sağ olun hocam.
Hocam sistem APU ve Intel.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.