Redmi Note 11 Pro *yurt dışı* telefon alınır mı?

Çok uğraştıracalak bir mesele değil ama bu işlemi yapanın eline yüzüne bulaştırmaması gerek.
Hocam peki buna imei atarsak tek seferlik mi? Pasaport kayıt ücreti felan bana olayı en başından anlatır mısınız? Telefona IMEI atamazsam elimde kalır.
 
Pasaporta kayıt ettirirsen tek seferlik evet. Diğer türlü yasa dışı IMEI atacaksın ileride IMEI tekrardan gidebilir, gittiğinde bir daha IMEI atmalısın. Bu tür cihazlara da IMEI kaydı yapmak mantıksız bir anlamı yok.

Klon IMEI atılır ise kapanması 3 yıl, 5 yıl mı değişiyor?
Süre belli olmaz.
 
MediaTek işlemcili modellere yazılımsal olarak imei atılabiliyor. Güncelleme ve sıfırlama yaptığında imei uçuyor. Garanti veren telefoncudan alırsan sıkıntı olmaz.
 
Şöyle karşında muhatapın olan bir telefoncudan alırsan hiçbir şey olmaz yazılımsal olarak da IMEI atılabiliyor daha bugün 5300e aldım aklında olsun. Sırf TR garantili diye düşük segment telefon alınması bana mantıklı gelmiyor.
 
Merhaba sahibinden de yurt dışı bir cihaz buldum. Yurtdışının yanından bile geçmem yurt dışı alırsam elimde kalır diye düşünüyorum. Bütçem malum 5.500 bu paraya telefon bulamıyorum. Öneriniz? Alayım mı almayayım mı? Başka yurt dışı cihaza mı yöneleyim? Yurt dışı cihazdan korkuyorum elimde kalır diye. @BERWAR

Redmi Note 11 Pro almanı tavsiye etmem. Yurt dışı Note 11 Pro alacağına Xiaomi garantili Redmi Note 10s al daha iyi.
 

Geri
Yukarı