Elon Musk'ın gerçek yüzü

Elon Musk bir dolandırıcılık dehasıdır.

Dolandırıcılık değil pazarlama dehası'dır. Herkesi manipüle ederek her şeyi satabilir. Dolandırılıp dolandırılmamak size kalmış. Ben dolandırıldım mesela. Elon Musk'a kızmıyorum, bedava pilav var dediler kaşığı kaptığım gibi koştum. Beleşçilik, mantığımdan ağır bastı diye kendimden başkasını suçlayamam. Bu kadar uç işlerle uğraşıp, bu kadar para kazanan birisinin iyi niyetli olmasını beklemek komik olur. Beleşçileri sömürmeden bu kadar para kazanmak zor. Elon abimiz bu konuyu çok iyi çözmüş. Jet fadıl'a varını yoğunu kaptıran insanlara Elon Musk gibi adamlar neler yapar.
 
Abi bırakın bu bu olayları biraz daha abarttınız oldu olacak adam dünyanın efendisi / lordu olsun? Bill Gates içinde aynıları söylendi başka şirketler içinde. Para kazanan her şirketin ve başındaki kişilerin arkasından konuşulur maalesef. Kaldı ki herif bunların hepsini yaptı diyelim; sen bu konuda ne yapabilirsin? Avrupa'daki vatandas olsan hadi bilinç oluştur sonra boykot ettir filan da lan adamın ülkemizde müşterisi yok? Senin bu adama etkin ne olabilir? Neyse daha da konuşmayayım size de tavsiyem boş dedikodu yapmayın...
 
İnanılmaz bişi gerçekten.. dipten Doge ıvır zıvır toplayıp, bir tweet atıp piyasayı yükselterek yüksekten satmak falan.. ama yine de bir sürü fakir insana para kazandırdı böyle, onların sevmemesi için bir neden yok.

Bu işler böyle yürüyor, tek bir şahısa özel bir durum değil ama asıl mesele kapitalizmin fakirlere idollerle umut dağıtması.
 
Aslında yardım da etmiyor. Silikon için dünyanın en çok silikon rezervlerine sahip Bolivya'da darbe yapan birisi bu.


@321147 Sana çıkışmışım gibi geldi yanlış anlaşıldıysam kusura bakma
Bu adamın iyilik yapmadığı anlamına gelmiyor. Kötü olması da umrumda değil, Bolivya da umurumda değil.
 
lan adamın ülkemizde müşterisi yok? Senin bu adama etkin ne olabilir? Neyse daha da konuşmayayım size de tavsiyem boş dedikodu yapmayın...
Ülkemizde ürün satmıyor oluşu iyi tanınması sayesinde etkisinin olmadığı anlamına gelmiyor.

Örnek ülkemizde halkla ilişkiler çalışması başarılı olmasaydı kripto paradaki etkisi bu kadar olmazdı.
 
Son düzenleme:
Aslında yardım da etmiyor. Silikon için dünyanın en çok silikon rezervlerine sahip Bolivya'da darbe yapan birisi bu.


@321147 Sana çıkışmışım gibi geldi yanlış anlaşıldıysam kusura bakma
Kapitalistler, Bolivyalıların ekmek arası silikon yemelerine engel olmuş silikonu işleyip değer yaratarak. Çok üzücü.
 

Geri
Yukarı