Crucial marka SSD nasıldır?

Katılım
15 Eylül 2016
Mesajlar
3.167
Çözümler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Denizci
Crucial marka SSD aldım 500 GB SATA girişli nasıldır performansı iyi midir kötü müdür? 824 TL'ye aldım Vatan Bilgisayar'dan dğger PC hard disk bozuldu sandım o yüzden gidip aldım. Şu an boşta önemli bir şey olursa takacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Crucial birçok OEM'in tercih ettiği SSD ve RAM üreticilerinden biri. Micron(saygın yonga üreticilerinden)'un tüketicilere sunduğu kendi ürünleri, NVIDIA'nın Founders Edition kartları gibi düşünülebilir. Asla üzmez.
 
SSD de Samsung 1 numaradır. Pil ömrü ölmeyen(elektrik kesintisi diskleri bozabiliyor) laptopta veya güç kaynağı ile kasa kullanımında bozmanız neredeyse imkansıza yakındır. Tabi üretim hatalı vs. olursa o durum ayrıdır ama bu durum yok denecek kadar azdır. SSD ölüm testi Recep Baltaş'ın testini incelerseniz ne dediğimi daha iyi anlarsınız.
 
SSD de Samsung 1 numaradır. Pil ömrü ölmeyen(elektrik kesintisi diskleri bozabiliyor) laptopta veya güç kaynağı ile kasa kullanımında bozmanız neredeyse imkansıza yakındır. Tabii üretim hatalı vs. olursa o durum ayrıdır ama bu durum yok denecek kadar azdır. SSD ölüm testi Recep Baltaş'ın testini incelerseniz ne dediğimi daha iyi anlarsınız.

Samsung alacaktım EVO çok pağlıydı.
 
@SonYolcu, Samsung flash yonga üretiminde çok iyi bir firma ancak Micron'un tüketici markası olan Crucial ürünleri de mükemmel. İkisi arasında kıyaslama yapmazdım kalite olarak çünkü ikisi de harikalar. Fiyatı hangisi ucuzsa o alınabilir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı