İlladin kullanımı nasıl olur?

Byalperes

Centipat
Katılım
27 Mayıs 2022
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an hastayım ve burnum çok tıkalı silinmiyor. Her şeyi denedim İlladin hariç. İlladin sıksam ne kadar kullanabilirim bir sorun yaratır mı?
 
Yatarken çok sıkıntı oluyor kafa desteğide koyuyorum ama full tıkalı
Üst solunum yolu enfeksiyonu olsa gerek. Bir KBB doktoruna görünün derim. Dediğimi yap sen, bol bol su iç. Baş ağrımı da, tıkanıklığımı da geçiriyor benim.
 
Şu an hastayım ve burnum çok tıkalı silinmiyor. Her şeyi denedim İlladin hariç. İlladin sıksam ne kadar kullanabilirim bir sorun yaratır mı?
Dymista şiddetle öneririm. Illiadin ve Otrivine gibi anlık sonuç vermiyor fakat bağımlılık yaratmıyor, alerjiniz var ise alerjinize iyi geliyor ve burnunuzu rahatlatıyor. Yanlış hatırlamıyorsam öksürüğe bile iyi geldiği yazıyordu kılavuzunda. Bakın kesinlikle Illiadin ve Otrivine'e bulaşmayın. Ben üç ay bağımlısı kaldım, ve hayat kalitenizi ciddi anlamda düşürüyor bu ilaçlar.
 
5 günü geçmeyecek şekilde kullanabilirsin. 5 günden sonra yan etkileri ortaya çıkıyor. Gerek de yok ayrıca.
 
Alerji ya da herhangi bir kronik rahatsızlık yoksa bahsettiğiniz spreyi günde maksimum 2 defa sıkabilirsiniz. Ek olarak gerçekten sık bir şekilde su içmeniz gerekiyor aksatmadan. Ayrıca yapabileceğiniz bir diğer şey ise serum fizyolojik uygulamak olabilir. Ben bu sıkıntıyı uzun süredir çekiyorum çok az su tükettiğim için, aman siz özen gösterin bol su ve sıvı tüketimine.
 

Geri
Yukarı