Gamepower Warlock için n11 vs. Trendyol

nameisanais

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
320
Makaleler
1
Çözümler
1


Arkadaşlar bu iki siteden bakıyorum fakat hangisi daha güvenilir karar veremiyorum. Fiyatta neredeyse 50 TL fark var satıcılar aynı fakat arada 50 TL'lik bir fark.
 
Hocam switch markası rengi nedir bir de klavyenin kalitesi nasıldır sadece 1 inceleme görüyorum
Content Blue Switch hocam. Bu klavyede attığınız klavyedeki gibi kronik sorunlu switchler bulunmuyor. Kalitesine gelecek olursak, bildiğim kadarıyla GamePower Warlock Compact ile aynı kasayı kullanıyor. Tavsiye ederim

Hepsiburada'da birçok yorum var, linkini bıraktım.
 
Content Blue Switch hocam. Bu klavyede attığınız klavyedeki gibi kronik sorunlu Switch'ler bulunmuyor. Kalitesine gelecek olursak, bildiğim kadarıyla Gamepower Warlock compact ile aynı kasayı kullanıyor. Tavsiye ederim.

Pekala teşekkür ederim başka klavyeler de önerir misiniz yarın sipariş vermek istiyorum tavsiyelerinize açığım. Bir de Warlock compactın Switch'leri Outemu diye biliyorum nasıl bir kronik arızası var?
 
Bütçenizi artırma şansınız varsa Redragon K552 Kumara bakın.


Artıramazsınız arkadaşın attığını alabilirsiniz.
 
Klavyeyi şu anda kullanıyor bulunuyorum 2 hafta falan oldu alalı Trendyol'dan almanızı öneririm. Ve klavyeyi öneriyorum fakat red Switch olanını ben Blue Switch kullanıyorum aşırı memnun olduğumu söyleyemem gene de üstüne para ekleyip daha iyi klavyeler alabilirsiniz çünkü 2 hafta geçmiş olmasına rağmen space tarzı büyük tuşlarda hafif yay sesleri var kulaklık taktığımdan hiç umurumda olmuyor ama kulaklık kullanmıyorsanız yay sesi kanser edebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı