Bilgisayar mühendisliği öğrencisi için laptop şart mı?

Kckc

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2021
Mesajlar
2.228
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar mühendisliği öğrencisinin illaki bir laptopu olmalı mı? (masaüstü PC var ama laptop alınır mı?)
 
Hocam tamamen size bağlı bende almıştım ama kütüphaneye vs gidip ders çalışabilen birisi değildim veya dışarıda kod yazan o yüzden masaüstü topladım yeniden dışarısı içinde ucuz yollu bir MacBook alıp yanımda taşımayı düşünüyorum lazım olunca dizüstüler güzel ama eğer oyuncu bilgisayarı alırsanız taşıması bazen çok yorucu olabiliyor veya oyun oynuyorsanız o fiyatları verdikten sonra performansı sizi üzebilir.
 
4 Yıl bilgisayar mühendisliği okudum bir tane laptop'um var ama ihtiyaç duymadım masaüstü gayet yeterli geldi. Ha ama mesela ben starbucks'da kahve içerek çalışmak istiyorum gibi dertlerin varsa alabilirsin.
 
Hocam ben çoğunlukla evde çalışıyorum ve masaüstü PC'nin performansı daha iyi laptop almasam ne gibi sorunla karşılaşabilirim?
Dışarıda çalışmak istediğinde çalışamayacaksın. Ya da arkadaşının evine gidip orada yapmak istersen gidemeyeceksin. Daha bir sürü sebep var ama ev kuşuysan almana gerek yok.
 
Dışarıda çalışmak istediğinde çalışamayacaksın. Ya da arkadaşının evine gidip orada yapmak istersen gidemeyeceksin. Daha bir sürü sebep var ama ev kuşuysan almana gerek yok.

Yok hocam yeterli bütçem olsa alırım zaten ama bütçem yeterli değil ve sadece masaüstü PC var illaki laptop almam gerekli mi diye bütçem olmadığı için sordum.

4 Yıl bilgisayar mühendisliği okudum bir tane laptopum var ama ihtiyaç duymadım masaüstü gayet yeterli geldi. Ha ama mesela ben Starbucks'da kahve içerek çalışmak istiyorum gibi dertlerin varsa alabilirsin.

Hocam peki okulda ihtiyaç olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı