Windows 10'a veri kaybı olmadan dönme

Geri dönmek için bu durumlarda eski imaj var ise oradan yok sa yedek alarak format ile temiz kurulum ile verilerin aynı yerlerine konması şeklinde.
 
İsoyu ellemeden direk kurduysan windows 10 iso dosyasından dosyalarımı koru seçeneği olması lazımdı.


Eski kullandığınız Windows 10 imajından bahsediyor
hocam iso olmadan geçtim ama yükleniyor bakalım windows 10 isozu verileri koru varsa çok iyi
 
Hocam ISO olmadan geçtim ama yükleniyor bakalım Windows 10 ISO'su verileri koru varsa çok iyi.

Eğer Windows 11'den Windows 10'a "Windows 10 yükseltme aracıyla" geri dönecekseniz çok yüksek ihtimal uygulamaları, dosyaları koru seçeneği aktif olmayacak.
 
Eğer Windows 11'den Windows 10'a "Windows 10 yükseltme aracıyla" geri dönecekseniz çok yüksek ihtimal uygulamaları, dosyaları koru seçeneği aktif olmayacak.
aktif değil hocam ya peki başka yolu yokmu sürücüyü bölüp yüklesem garip gurup işler uygulayıp dönsem olmaz mı
 
Aktif değil hocam ya peki başka yolu yok mu sürücüyü bölüp yüklesem garip grup işler uygulayıp dönsem olmaz mı?

Format ekranında disklerinizi biçimlendirmezseniz veya silmezseniz verileriniz silinmez Windows.old klasörüne taşınır ya da olduğu gibi kalır. Ama oyunlar çalışmayabilir çünkü oyunların Regedit girdileri falan var. Bir de format ekranında yükseltme seçeneği var ancak üst sürüme geçerken yapılabiliyor belki çalışmayabilir ya da hata verebilir. Onun harici ipucu olarak: Hani o dosyaları ve uygulamaları koru seçeneği aktif değil ya o şey Windows klasöründeki dosyalar için. Yani program files, program dosyaları, appdata gibi yerler için geçerli. Disk içerisinde Windows klasörlerinden bağımsız bir yere klasör açıp oraya atarsanız yüksek ihtimal silinmez. En azından ben böyle yapıyordum.

Adsız.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı